Poremećaji- konkretni recepti |
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
merilara
Novo sjeme Pridružen: 04 Prosinac 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
griva1978,
Molim vas da mi pomognete sa savjetom kako da napravim ovu kremu.Moj muz ima veliki problem sa njima i nista ne pomaze.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
merilara
Novo sjeme Pridružen: 04 Prosinac 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh,nisam napisala koju kremu,mislim protiv virusnih bradavica
|
|
sanjammm
Novo sjeme Pridružen: 05 Prosinac 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela sam vas nesto pitati ali nisam sigurna jesam li se snasla...tek sam se registrirala
Ima li biljaka koje b i djelovale na artrozu?Ako moze malo pomoci,bila bih veoma zahvalna. Lijep pozdrav Sanja |
|
magadan
Upravo klijam Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel ima netko kakav ucinkovit caj protiv hipotireoze?
|
|
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Protiv hipotireoze pomaže tinktura konopljike (Vitex agnuc castus ).
Konopljika balansira estrogen koji pomaže normalnom radu tiroidne žlijezde. Od trava : -zob (Avena sativa ) -Poljska preslica ( Equisetum arvense ) -Centela (Centela asiatica ) -Fucus vesiculosus (vrsta alga ) -Coleus forskohlii Od suplemenata: komplex B-vitamina zna biti vrlo efikasan. -Spirulina, -neki homeopatski ljekovi |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
magadan
Upravo klijam Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru:). Zaborabila sam da sam postavila pitanje.
|
|
dream.catcher
Novo sjeme Pridružen: 18 Ožujak 2014 Lokacija: makedonija <3 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hocu da pitam Ferminu (a i drugi neko ako zna) za savet i neki recept ako moze. (iz Makedonije sam nemojte zameriti za pravopisne i gramaticke greske).
Imam skoro 20 godina, akne i neredovnu menstruaciju jos otkad sam dobila. Varira 35-50 dana. Hormonski test sam uradila pre nego sto sam pocela sa hormonsku terapiju, ispitala 10 hormona i sve je u redu osim estradiola ( imam pola od normalne minimalne vrednosti). Pila sam Yaz /Yasmin, 6 meseci i nakon sto sam ih prekinula dobila sam na 35 dana, sledeci put na 41 i sad evo 65 dana jos nista. Ginekolog kaze da ispitam prolaktin i ako nije u redu da idem da mi da nesto da pokrene menstruaciju ali je meni dosta hormona. Necu vise da pijem kontracepcijske pilule, probala bih nesto prirodno, neki caj ili tinkturu za regulisanje ciklusa ako znate.. Molim Vas da me savetujete.
|
|
Cvrckica
Novo sjeme Pridružen: 17 Lipanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Endometrioza, neizlječiva bolest za službenu medicinu.Od ciste veličine 2.5 cm došla je na jednu beznačajnu točkicu nakon pijenja antitumorskog čaja prema Mariji Treben (300 g nevena+100 g koprive +100 g stolisnika, 2 velike žlice na 1 l vode, piti 1.5 l dnevno).Plus ujutro i navečer po jednu šalicu čaja od preslice.
Fermina-Daza možeš li molim te detaljnije opisati recept i način primjene čaja za endometriozu?
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li tko prirodni lijek protiv osteoporoze i gdje mogu kupiti knjigu od Nade Rocco " Moje sirove strasti" ili dobrog homeopata te poznavatelja ayurvedske znanosti.
|
|
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žao mi je što prije nisam pročitala vaš post.Nisam više baš aktivna na CIF-u ali me možete naći FB-u pod imenom Sonja Bajurin. Vaš problem je potpuno rješiv prirodnim putem i zaista je šteta ako ste se ponovo vratili hormonima.Tinktura konopljike potpuno prirodno dovodi hormone u balans pa tako riješava sve menstrualne probleme.Ali ne samo njih nego i probleme sa cistama i miomima ( endometrioza, PCOS, miomi na maternici...).Isto tako pomaže ženama u klimakteriju riješavajući ih valunga, uznemirenosti, noćnog znojenja, ispadanja kose i t.d. Kod mladih djevojaka konopljika liječi akne, čisti lice i oslobađa od PMS-a. Konopljika djeluje i na hypotireozu tako da balansira i hormone štitnjače. Kako ona to čini kad sama nije hormon, ni hormon-like? Tako da djeluje na hipofizu, malu žlijezdu u mozgu koja je supervizor produkcije svih hormona u tijelu i čini je da ONA bolje radi svoj posao. Konopljika je predobra i prekorisna biljka, prava biljka za žene tako da je neke žene uzimaju iako nemaju problema ovog tipa.Zašto? Jer ona ima i antidepresivna svojstva i djeluje na žene da budu ženstvenije, da budu ono što jesu. I ono najvažnije: konopljika je potpuno bezopasna biljka, bez ikakvih nus pojava i može se piti godinama.
|
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
dankodiamant
Novo sjeme Pridružen: 14 Studeni 2018 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod te situacije ja volim preporučiti aloe vera gel napitak od forevera i multimaca također od istog proizvođača!Više možete pogledati na mojoj stranici danksimac.com!
|
|
dankodiamant
Novo sjeme Pridružen: 14 Studeni 2018 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno, za artrozu ja volim ljudima najviše preporučiti forever freedom napitak od Forevera,nature min - kelirani minerali koji se ugrađuju u kosti, ne talože se na kostima i aktive ha za regeneraciju zglobova i hrskavice!Više možete pogledati na mojoj stranici dankosimac.com
|
|
dankodiamant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod osteoporoze odlični rezultati se postižu sa Forever Freedom napitak koji prirodno regeneriraju kosti,mišiće,hrskavicu,zglobove,tetive i ligamente!
Uz to Nature min minerali koji su kelirani što znači da se direktno ugrađuju u kosti što nije slučaj sa većinom minerala koji se mogu nabaviti klasičnim putem. Te Aktive ha dodatak prehrani sa hijaluronskom kiselinom koja obnavlja hrskavicu i zglobove! Više možete pronaći na mojoj stranici dankosimac.com!
|
|
dankodiamant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskušano i provjereno nekoliko stotine puta Aloe Vera Gel napitak od kompanije Forever Living Products,te multi maca dodatak prehrani koja prirodno balansira i hrani hormone.
Zašto Aloe Vera Gel?, jer organizmu prirodno vraća narušenu ravnotežu i omogućuje 3x bržu apsorbciju hranjivih tvari, u ovom slučaju i Multi - maci, da direktno idu prema hormonima koji se inače nalaze zadnji u prehrambenom lancu u smislu dobivanja hranjivih tvari nakon što ih crijevne resice izvuku iz hrane koje unosimo u organizam!
|
|
neretva
Novo sjeme Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 37 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svim a molim vas prirodni lijek za seboreju vlasista. Svrbi i krastice i perutanje od cesanja.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://red-flair.blogspot.com/2018/04/mocan-i-efikasan-recept-za-ostecena.html .
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |