Azale |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ok to sam ja tu plakala zbog pomoći oko onog fikusa(nešto previše vode ima pa da ga suzama ne potopim)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mario
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 17 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 88 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kako je moja zamisao realizirana. Ja sam jako zadovoljan a vi slobodno iznesite primjedbe, vjerujem da svi više vidimo od jednog.
Ljeva fotka je stanje azale nakon prezimljavanja, a desna fotka je azalea nako 10 dana laganog rada po koji sat uveče. |
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow stvarno je predivno!!!! sad znam koga cu gnjavit ako prenesen drvce iz prirode
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Mario
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan Pridružen: 17 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 88 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Zašto AKO, prenesi drvo i gnjavi me
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan je
Još me od jeseni drži traženje drva po šumi,sad me samo"tjeraš" da još više tražim.
|
|
Mario
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Trzni malo sa sobom, sad je vrijeme za iskapanja
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A di je nastavak priče, taman sam zagrizla?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Mario
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i update...
kako izgleda sada
i kako je cvala...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta reći na ovo!!!!!
Nemam riječi kojima bi opisala svoje divljenje..no imam pitanje(ko i uvijek)Kako su cvijetovi tako različiti???
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantazija
Meni se čini Saša da su tu dvije vrste azaleja isprepletene. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Mario
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pozitivnim reakcijama!
Prije par dana sam postavio i mahovinu ispod drveta, pa sve izgleda još bolje, barem meni, no nisam zadovoljan sa posudom i nadam se da ću do 9mj uspjeti nabaviti primjerenu posudu.
Kaj se tiće boja cvijetova, to je i za mene tajna, sumnjao sam na sto čuda, no nisam otkrio pravi razlog. Vjerojatno neka japanska genetika ko će ih znati. A ono sigurno što nije, nema tu ispreplitanja, ovo je jedno drvo od početka do kraja. Mislio sam i da su ucjepili razne grane, no detaljnim istraživanjem i to je isključeno, jer cvjetovi na jednoj grani i na izbojima koji su se dogodili u 2g kolko je drvo kod mene postoje 3 boje cvijeta.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |