Aichryson |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvek u jesen pokidanm vrhove i zapelcam ih, onda mi ranije cvetaju
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakav slatkis! Joj valjda nece...
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala @kaktusu što me uputila na ovu temu. Ne bih nikada rekla da ovaj cvijet umire nakon cvatnje. No, nije to jedini cvijet čiji život završava cvatnjom, i to raskošnom cvatnjom. Zablista punim sjajem i nestane ga. I agava umire nakon cvatnje, i sempervivum, ali oni se ipak pobrinu ostaviti podmladak. A za ove podmlatke moramo se pobrinuti sami. Dobro je to znati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktus, je li ostao u zivotu nakon cvatnje?
Moj je ta ista vrsta. Ima bujnu krosnju, prosto sav mekan i krosnja na pomicanje titra od tezine, kao jastuk. Kad cu sjesti i nauciti stavljati slike...?! |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su vam primjerci, i oni maleni, i oni veliki.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, lucy!
|
|
milica09
Nedavno posijan Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li ga ima potrebe orezivati. Ovako sada izgleda, a izgledao je pre godinu dana kad sam ga kupila ovako
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je, puna ga je žardinjera. Moj je malecki, nikako da poraste i još mi se jedan dio osušio.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |