Razne ideje sa interneta |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, koji radovi!!!!!! Ja švrljam po salvetnim galerijama i sve mi se pomiješa-u neke uđem po 2-3 puta, u neke nikako...ne znam šta sam vidila, šta nisam...zato rijetko stignem ući u ove u raznim hobijima, al morat ću malo češće. Ne znam ni ja šta me posebno oduševilo..inače volim fimo masu, iako dugo nisam radila s njom. Sreća da oni kolačići nisu ispred mene i da si naglasila da su od te mase, inače ko zna šta bi bilo ....Ona figurca a la Sarah Key, pa ona s narančastom kosom..a tek ona mala ekipa vještica!!! Od čega si njih napravila?Famozne su, preslatke!!!! Morat ću opet pogledat sve ispočetka.
|
|
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Košarice su baš slatke. Odlična ideja za poklon.
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nezna je li tko probao salventnu tehniku na jajima ?
evo slikice : http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-20540593605955_2108_249568141 |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno njih je radilo salvetnu na jajima, na sve moguće načine-ima toga jaaako, jaaako puno!
Imaš pravih krasota i malih umjetničkih djela. Možeš vidit po galerijala-ili ako ti je lakše: u Friško... Ovu sliku, doduše, nisam viđala na jajima. Ja sam probala, al nije mi nešto baš bilo da me vuklo-ni to ni kuglice za bor. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Anamarija0
Nedavno posijan Pridružen: 29 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nevjerojatno! odlična ideja! Morat ću pokušati radit slike s koncem... ma predobra ideja |
|
http://www.slikenastaklu.blog.hr
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ideje od kojih će zaigrati srce mamama i bakama!
Autorica http://milasdaydreams.blogspot.com/2010/10/im-just-daydreamer.html |
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao sto je ovo dobra fora.kreativno do bola a tek kakva uspomena za dete......
nije toliko ni teso za izvedbu, a tako efektno! |
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatko
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidla sam i ja od čepova napravljenu prostirku za ispred tuš kabine. Zapalila se za ideju pa izbrojala čepove. Trebam ih skoro 500 komada, a ne znam nikoga tko ima restoran ili hotel gdje se troše butelje u velikim količinama. I tak, niš od ideje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
goran44
Upravo klijam Pridružen: 18 Listopad 2012 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa možda netko na forumu ima čepove. Ili barem npr. 50 i voljan je poslati ih. 50 po 50 i evo 500 komada. Ja ih ziher imam 50 koji mi ne trebaju, pa evo ideje!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |