Sijanje pšenice |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko i ja sam moju bacila.Počela je naglo žutjeti (izdržala baš Božić!).Mislim da sam ju previše zalijevala nakon onog letenja po dnevnom boravku!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoje zaboravila slikati, pa evo kako izgledaju danas nakon dva šišanja
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa sad više nisam sigurna čija je ljepša.
Moram priznati da sam svoju šišala svaki dan i dodala joj malo dušika u Florinu 7 |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrćkice tvoja je prekrasna, vjerojatno zato što si joj davala papati. Ja mojima sam davala samo vode......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravcić svima ovde na ovoj temi,
interesuje me, pošto sam posejala pre nedelju dana pšenicu, a nije mi dobro nikla - počela je da plesnavi i smrdi od toga, da li je to zato što sam je u pocetku držala poklopljenu sa gazom i sa više vode?
naime, nisam stavila ni vatu ni zemlju na dno te posude. posuda je plića (oko 4cm).
znam da sada nije vreme za sejanje pšenice (jer je to vezano za Božićne običaje), ali sam je svejedno htela imati na prozorskoj dasci da mi malo osveži svojim zelenilom ove hladnjikave prolećne dane.
u čemu sam pogrešila?
i da li bi mi ipak mogla niknuti lepo ako je posejem ponovo preko zemlje i samo orošavam?
i koliko je trebam orošavati?
i koliki sloj pšenice bih trebala staviti (bojim se da ne stavim previše pa da mi se opet ne ubuđa)?
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sijemo pšenicu...
|
|
Rijeka
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam sinoć posijala svoje pšenice. Nadam se da će biti lijepe kao i prošlih godina. Svoje pšenice sijem u zemlju, malo zalijem i svaki dan orošavam i do sada su uvijek bile bogate i lijepe.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš zgodno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel vam nikla pšenica?
moja je ove godine baš lijepa, ali napravila grešku samo jednu posijala, a kolegica mi se sinoć žali da joj je nikakva...inače svake godine posijem više pa podjelim kolegicama ili sestri ak im treba....
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja prekrasna, znači bit će dobra godina.
Prvi put sam je posijala u zemlju i odsad samo tako |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obično sijem pšenicu u okrugloj posudi u sredini koje je čaša sa tri svijeće, a pšenicu "povežem" sa trobojnicom.
Ove godine sam posijala i nekoliko drugačijih - evo jedne od njih: |
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |