Tamarix parvifolia |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
snješkica
Nedavno posijan Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Valjda hoće, ako ne uspije od prve pokušavat ćemo dok ne uspije, barem imam gdje grančice da kradem. Samo neznam da li grančicu mogu posaditi u neku veliku posudu pa ga kasnije presaditi vani, kako onda sa njim preko zime, jel mora u kuću dok ne ojača ili može stajati vani????
|
|
Sponzorirani linkovi | |
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi ga prvu zimu držala u kući...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
snješkica
Nedavno posijan Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napravit ću onda tako, ako preživi o zime... |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno je!
|
|
Rijeka
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirek, da ti pelcam ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poslije sam vidjela da ga imaš !! Imam kasno paljenje !! Ali palim ! To je bitno !! |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free sve jedno hvala! Imam dva
|
|
Rijeka
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sam ti štela reči da ni pelcati ne moram, imam već zapelcane !!!
|
|
|
|
palmofan
Novo sjeme Pridružen: 28 Lipanj 2008 Lokacija: Kutina, Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čudi me da ni na jednom tamarisu nisam vidio sjeme iako redovito cvatu. Što je uzrok tome, da li im treba poseban oprašivač?
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |