Vrtni hibiskus - Hibiscus syriacus |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko kaže da ne postoji vrtni hibiskus sa žutim cvijetom?!
Ovo se malo čudo pojavilo i prošle godine, no nisam očekivala da će se ponoviti. Ovaj put ću uzeti sjeme i vidjeti hoće li što biti od njega. Inače, ostali cvjetovi na toj biljci su uobičajene blijedo ružičaste boje.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimljivo, što ti je priroda...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mari,5510 skoro da sam ljubomoran
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"LJudskom srcu uvijek nešto treba, zadovoljno nikad nije, čim željenog cilja se dovreba, opet iz njeg' sto mu želja klije " Petar Preradović..... Tako je i sa hibiskusima i ostalim cvijećem, bar kod mene... Čim nabavim jedan ili dva od neke vrste, onda mi je želja nabaviti što više boja a već nemam kuda saditi, prava je šuma od bilja, moji kažu džungla ,ali ja kažem meni lijepa i draga džungla.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav.Kada je najbolje posijati sjeme?I da li na stalno mjesto ili ga presađivati? Hvala
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako ćeš sijati u posudu i u kućnim uvjetima, možeš vrlo skoro, a ako ćeš vani onda pričekaj početak svibnja, da izbjegneš niske temperature.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |