Vukovar |
Odgovori |
Korisnik | |
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(3)
Objavljeno: 18 Studeni 2014 u 12:33 |
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bucka123
Opcije poruke
Hvala(2)
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ovim su šoromOvim su šorom prolazili svati išle su šorom na salaš divojke ovim je šorom naše sunce sjalo u vojsku su ovdje ispračali momke Sad mojim šorom hladan vjetar piri i tuđe sunce iznad šora sija starice plaču, čekaju divojke nad mojim šorom tuga se nadvija Topovi grme negdje u daljini i ti čuješ prijatelju stari ratuju naša bosonoga djeca i ginu naši sinovi bečari Najbolji hrvatski tamburaši |
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Dišite !
Dišite dubokim plućima i preko vas i ja ću disati ! Moj rani odlazak bio bi uzaludan kad ne biste uspjeli zavoljeti još nekoga, meni sličnog, meni različitog. Svejedno je, bez ljubavi samo smo šarene omotnice i prvi krug do pakla. Znam da će i bez mene trešnja procvjetati, i bez mene brati ćete krupni plod. Ali kad vam se sok u ustima razlije i kad majka iznese toplu savijaču, zaustavite nekog, bilo kog. Darujte ga isto kao što biste moje tijelo hranili i pokazavši mu krasno drvo sred djedova dvorišta recite: "To naš voljeni u trešnjinu korijenu spava !" (Pismo poginulog ratnika, T. Domović) |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mata je rođen jedne nedilje, četrdeset neke godine, otac nije za njega ni znao s križnog puta kad se vratio.
Živili tako skromno al ponosno, u selu malom pitomom slavonskom, seoske babe nisu ga volile kad krene šorom navuku firange.
A ja, k o da ga vidim još i sad, u kas vraća konje s pojila, selo priča, Matu ne briga, samo konje brže potjera.
Onda je došla devedeseta, otac reče sad il nikada, i Mata krenu k o iz nekog sna bez igdi išta al srca velika.
Te su mu zime brata ubili, spalili selo, konje odveli, oca su našli nakon mjesec, dva slomila ga tuga velika.
Bio sam s Matom prošle nedilje kod crkve poslije mise jutarnje, uz njega sin mu i djeca bratova, pa gdje si Mata, kako je, pitam ga.
Veli mi sve će biti k o ranije, opet će selo okitit kapije, sve ćemo vratit, al jedno nikad ne, uspomene što su nam nestale. Miroslav Škoro Mata
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(2)
|
Stoji grad
Pod kišom čelika, ognja i smrti Stoji grad! Vječan k’o narod ponosno stoji Iz majčinog krika sloboda se rađa Iz krvi i bola niknut će cvijeće Stoji grad! Hrvoje Hegedušić |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Navik on živi, ki zgine pošteno!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |