Smilje - Helichrysum arenarium |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma na tavanu je bio ,neznam kaj mu desilo vjerojatno je do presadjivanaj jer kad sam ga kupila stavila sam ga u zemlju van i na jesen s korjenom i zemljom oko njega izvadila stavila u teglu i posusio se ... |
|
Velika gorica
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ketty
Nedavno posijan Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moguće. ja sam svog posadila u zemlju odmah kad sam ga kupila i tako sam ga pustila preko zime.
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja imam smilje na kontinentu. Posađeno prošle jeseni. Preživjelo je zimu bez zaštite. Istina, jadno je izgledalo u proljeće ali se izborilo za mjesto pod suncem i bilo je prekrasno. E, sad, jedno pitanje. Treba li se smilje orezivati, npr, kao lavanda?
|
|
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko ga u prirodi orezuje? A cvijeta ko ludo.
Međutim, sigurno nećeš faliti ako ga orežeš jer ono dogodine neće cvjetati na tim starim granama nego će pustiti nove pa je bolje da ga ove stare ne iscrpljuju. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
cenarius
Upravo klijam Pridružen: 07 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 116 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo smilje na steni je bas lepo... Divlje biljke su prica za sebe. Meni su uvek mnogo lepse i interesantnije nego one sto rastu u basti...
|
|
Korov je biljka cije vrline jos nisu otkrivene!!!
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru. Onda ću se prihvatiti škara.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Moje raste u Slavoniji već trinaest godina, donešeno iz Hercegovine podnosi niske temperature i do -25 bez ikakve zaštite. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
[QUOTE=mirna]
I ja imam smilje na kontinentu. Posađeno prošle jeseni. Preživjelo je zimu bez zaštite. Istina, jadno je izgledalo u proljeće ali se izborilo za mjesto pod suncem i bilo je prekrasno. E, sad, jedno pitanje. Treba li se smilje orezivati, npr, kao lavanda? [/QUOTE Svoje nikada ne orezujem osim što mu porežem cvijet ako mi treba,preko zime grane mu ogole tj.ostanu bez listića ali na proljeće potjeraja nove listiće i grane,stare suhe grane tek onda malo porežem i evo ga upravo spremno za cvatnju.Probat ću napraviti macerat... |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je najbolje razmnozit smilje, stavit u vodu da se zakorjene, ili odma u zemlju?
|
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Reznice u zemlju, istrunut ce u vodi
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru
Evo posadene su u zemlju i drzim palceve. |
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |