azil za kaktuse |
Odgovori |
Korisnik | |
tinić
Novo sjeme Pridružen: 12 Studeni 2018 Lokacija: Beli Manastir Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Studeni 2018 u 07:47 |
zao mi je ako naslov teme ne odgovara ali nisam smislila nista pametnije sto bi opisalo moju trenutnu situaciju?! znaci ovako, ja stvarno volim svo cvijece i dosla sam u situaciju da je jedna obitelj htjela pobacati sve svoje godinama gajene kaktuse, koji su izmedju ostalog i zanemareni, i ja sam ih takva kakva jesam donjela kod sebe, prostora nemam al nesto cu smisliti, sad mi treba vasa pomoc, trebaju mi identiteti za pocetak pa da saznam u kakve tegle da ih presadim jer ovo u cemu su nije za vjerovat i naravno da saznam sve o njezi i kako se dobro brinuti o njima, slike cu staviti i izajedno i pojedinacno sa tocnim mjerama pa eto ako netko jos ut postoji i ima volje i zelje mi pomoci biti cu mu zahvalna, i da nemam fejs i te take drustvene mreze pa ste mi samo vi preostali, hvala unaprijed
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tinić
Novo sjeme Pridružen: 12 Studeni 2018 Lokacija: Beli Manastir Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hmmm kako staviti slike????
|
|
tinić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
https://imgur.com/a/PpMx8s4
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ti direktan ulaz na stranicu gdje je slika. Drugi link ne funkcionira. Stavljam slike preko TinyPic-a. I kod njega daje izbor linkova pa preko linka kopiram sliku tu.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |