Lana2 - moji ručni radovi |
Odgovori |
Korisnik | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Travanj 2014 u 14:45 |
Godinama sam pomišljala da napravim prekrivač za krevet, ali sam se kolebala jer je to previše truda a da se ne koristi. Konačna odluka je pala kad je moja kćer izjavila da bi ona to jako voljela imati i evo ga.
S obzirom na činjenicu da sam ga dosta dugo heklala, morala sam ga fotkati u više poza Ima još drugih radova, pa slike uskoro slijede. |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je!!!
Lana, zaista si ga savršeno uradila! Moj naklon! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto vrijednih ruku......
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke prekrasan je
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je prekrasan, mogu misliti koliko je tu sati rada ulozeno. Bravo
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je! Vidi se koliko si truda i ljubavi ka svom djetetu u to unjela.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Lana2 !
Vjerojatno je i puno konca otišlo Ja sam napravila 3,jedan je kod snahe,a 2 kod mene jer mojoj kćerki se ne sviđaju takvi radovi Koliko dugo si ga heklala? |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na lijepim riječima. Nikako da uzmem vremena i uslikam ostale radove.
Vijolice, to je i bio razlog zbog kojeg sam se nećkala da li da ga napravim, ali kad je princeza izrazila želju naravno da sam ga napravila. Heklala sam ga s prekidima skoro 1,5 godinu. Naravno uglavnom je to bilo navečer nakon svega ostalog zato je toliko dugo i trajalo. |
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooooo,brzo si ti to zgotovlia.
Moj prvi sam radila valjda 5 god,doduše sa prekidima,za odmor bi uradila nešto što je brzo gotovo Ovi drugi su išli malo brže |
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je sa tom crvenom podlogom, kao neka slika
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su stvarno krupni zalogaji. Prekrivač je jako lijep, kao i ostali radovi.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Arina
Novo sjeme Pridružen: 28 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno. Sve pohvale. Imate li možda shemu?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |