Otrovne gljive! |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | ||
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jooooj Jagoda, ove tvoje ljepotice sam našla na okupu....a bar za 1 manju košaru,8/9 kom... divne, velike, teške..ma jedva sam odolila da ih ne pokupim.....poplave kad se prerežu šta ne? AKO NE POPLAVE HITNO JAVI da se vratim po njih!!!! |
||
http://studio-martina-natura.hr/
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Griva gljivarski pozdrav....Javljaš se da si našla ludare, nisi ih valjda brala...Lijepe su za gledanje ali samo za to. Kažeš da ih ima dosta na jednom tvom mjestu. Ovu nedjelju i ponedjeljak je izložba gljiva u Klani, pa bi mi dobro došla 3 lijepa primjerka ludare. Javi ako ih subotu nađeš da dođem po njih...Pozz
|
||
sutra je novi dan
|
||
pupetta
Novo sjeme Pridružen: 03 Listopad 2010 Lokacija: Austria Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
cek,nije mi jasno kako mogu mjenjati zelenu pupovku sa suncanicom? zelena pupaka ima glatki klobuk, dok suncanica smede-bez i to njezno pahuljast... te mi gljive nikak nisu slicne... |
||
pupetta
Novo sjeme Pridružen: 03 Listopad 2010 Lokacija: Austria Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
btw, sve procitala :)
nedavno je bilo trovanje zelenom pupavkom u cro. Neki dedek je ubral pupavku i zena ju pojela (ishod neznam). Odmah sam rekla da je se pokusal (ili uspjel) rijesit... |
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
S muškima nikad dovoljno opreza
|
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jagoda!!! Šta nisi poslala privatnu poruku ili sms, tek sam sad vidjela ovo :((( Šteta..... A i na izložbu bi došla.... :(( već su mi dosadile ovih 20-tak vrsta koje berem ( a neke kao i da nestaju), da naučim koju novu vrstu.... Ne valja plakati nad prolivenim mlijekom, računaj na moje ludare za godinu |
||
http://studio-martina-natura.hr/
|
||
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |