Plantlover's Diary |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti je dobra penjaica za biljčice, a MPS ti poručuje da usporiš (sad ih i on mora raditi jer su mi puno ljepše od onih kupovnih)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš ovakva "penjačica" bi meni dobro došla! Kak bi bilo da i meni jednu napraviš?
Zetam se, bravo za spretnost i domišljatost!
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima puno.bergenia ako dolazis u Delnice,dodi do mene i ja ti napravim.
|
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super lojtrica. Te letvice si kupio ili?
Ja sam u subotu u Gorskom kotaru, imam veeeliko obiteljsko okupljanje.
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam prijatelja koji ih moze nabaviti.Nisu skupe,a vrlo su prakticne i upotrebljive.Zabijene su malim cavlicima.Gdje tocno u Gorskom Kotaru? |
|
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji su ti smješteni u Gerovu i Gerovskom kraju, ali ima ih i po Delnicama, Čabru te Rijeka i Grobnik. Zauzeli su cijelo Primorje |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka im cast
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plant danas ću popodne malo obići i vidjeti tegle, jer sutra jurim u vikendicu, pa opet ništa do ponedjeljka. Koliko ti je to hitno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije bas hitno tako da si mozes dat oduska.
|
|
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pocelo uzgoj ukrasne koprive kao stablasica.Dal ona moze prezimit i nastavit druge godine rast normalno?
|
|
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajcica ili paradajz
|
|
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I paprika.Negdje sam cuo da se prvi cvjetovi moraju otrgat,a negdje da to nema apsolutno nikakve veze.Sad kaj je tocno?Cuo sam da se mora trgat kako bi se oni drugi plodovi bolje razvili.
|
|
|
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne trebaš trgati cijetove to ti je samo zato da bi paprike koje ostaju bile veče i jače ovisi kaj hoćeš puno sitnijih ili manje krupnijih
|
|
sutra je novi dan
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plantek,ukrasna kopriva je višegodišnja biljka.Prezimi u kući,naravno.Čak mislim da je i smatraju sobnom biljkom.Sretno sa rađenjem stablašice i ne zaboravi je uslikati
Crveni bosiljak ti je krasnam.To si sijao? Meni ove godine ni jedan bosiljak,ni crveni ni zeleni,nije niknuo iz sjemena.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plant kopriva je predivna, a pomidori i praprike kod tebe već dkoro za papati. bravo.
Jučer malo lunjala kroz Pevec, ma nemaju ništa ni oni od terakote, samo keramika, a to je besramno skupo, no danas možda odem na Viškovo, tamo sam znala neći ponešto - javit ću se.
|
|
RIJEKA
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez brige bit ce slika,bosiljak sam sam posijo,ali sam uocio da klije slabije od zelenog.Inace zeleni jako brzo proklije
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam bila u Viškovu - Vrtni centar i poslikala neke vaze od terakote, koje te zanimaju:
Cijena i veličina na ovoj slici
|
|
RIJEKA
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1 komad
1 komad
1 komad
4 komada
1 komad
1 komad
Sada,da li bi to sve uopce mogla vozit ili da ti ja prije posaljem i novce za Hp ekspres pa ti preko njega posaljes?
|
|
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ups,predzadnjoj i predpredzadnjoj zamijeni broj komada |
|
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa,isprazni sanducic za PP.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |