Bromelia |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, Zvjezdana, Kraljičine suze ili lat. Billbergia nutans. Na slikama se vidi datum kada je cvala, u 9-10 mj. p. g. i jućer sam zamjetila novi cvjetić.. Na proljeće je iznesem van na sunce, polusjenu, zalijevam je manje nego ostalo cvijeće sa malom prihranom, a unijela sam je u stubište prije ove smrzavice i nisam je još zalijevala od lani. Morat ću joj dati malo vode kao i ostalima. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free,
uslikaj nam malo svoju prekrasnu ljepoticu u punom sjaju . Puno uspjeha svima. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy, pa kako da ti je poslikam u punom sjaju??? Ponukana cvatnjom vaših, išla sam pogledati svoju, možda me i moja iznenadila, ali kod moje ništa takvoga na vidiku!!!
Ali ima slika u mom vrtu, od ljetos!! Stavila bih je sada tu, ali danas nebrem na stranicu imageshac!! Neznam kaj se događa!! Imate li i vi danas takvih problema, ili je to opet moj komp popapao virus?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
GoldenFlower
Novo sjeme Pridružen: 08 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok svima! Evo ja sam nova ovdje. Jednostavno su me privukle ove vaše Bromelie pošto sam i sama vlasnica jedne. Preciznije Tillandsia Cyanea-Anita ili kako je ja volim zvati Mother Flower. Iskreno nisam znala puno o tom cvijetu kad sam je dobila prije godinu dana, ali moram priznati da sam bila ponosna kad je procvala. Tko bi rekao da će iz tako nečega izaći cvijetići :)
Uglavnom, sada se počela sušiti i nadam se da će one mladice koje su počele izbijati malo više narasti da ih mogu presaditi. Ako netko ima kakvih savjeta, samo naprijed :) Svaki savijet će dobro doći. |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GoldenFlower
Novo sjeme Pridružen: 08 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je
|
|
IvanOs
Već proklijao 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/april%202013/P1050317_zps889d4d81.jpg. -
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maratonka probaj da ti nikad nebude u sredini suha...moja opet cvjeta al sam ju izvadila iz posude umotala...evo slike....
probaj vec nakon par dana ces vidjeti dali jos propada...ako se osusi cvijet trebala bi ju razmnoziti nakon toga...
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugi manje zemlje probaj i stalno vlazi...nek joj neide snaga u korjen vec u cvijet..a kako sam cula sljedeci cvijet dolazi za 6 7 godina...a to nebi voljela....
|
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budem probala. Znači, manja tegla. Hvala ti!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |