Calycanthus floridus - Ananas |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
faster_stronger
Novo sjeme Pridružen: 28 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel se može ta biljka kod kuće uzgajat?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je klasican vanjski grm...dakle nije za u kuci...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mladica je predivna, samo sam u velikom problemu, nadam se da će mi netko pomoći savjetom! Baš to jutro kad sam ga krenula smjestiti u zemlju, imala sam šta vidjeti! Vani pada snijeg i ne prestaje... Jako se bojim da ne ostanem bez njega sad kad ga napokon imam... još uvijek nisam sigurna gdje da ga posadim...
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemoj u snijeg....stavi u loncanicu pa na neko hladnije mjesto....iako, je to zasebna biljka sa formiranim korjenom, hmmm ...ne bi joj smjelo nista biti...
mozda imas neko hladno stepeniste....
'ajde nek netko jos pomogne vili....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna, vidim da isto razmišljamo o ovom slučaju...
Zasad sam ga posadila u veliku teglu i ostavila u negrijanom hodniku... Čudno da se baš nitko ne oglašava na ovoj temi! Nadam se ipak da će se netko sa iskustvom javiti! Tebi šaljem još jednu veliku pusu, hvala na svemu! |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odgojila sam ga kao stabalce i održavam mu stalno istu visinu-negdje oko 1,5 m.inače on vrlo brzo raste kada se dobro ukorjeni-i u dužinu i u širinu.cijelo ljeto ga pomalo orezujem i uklanjam mlade grane koje stalno rastu. unatoč tome on cijelo ljeto neumorno cvjeta. u podnožju ima jako puno mladica ali se jako teško vade i odvajaju od matičnog stabla. miris mu je prekrasan,pogotovo kada puhne lagani vjetar i raznese ga po cijelom vrtu. u selu gdje sam se rodila zovu ga jagodnjak. zanimljivo je da mu miriše i grančica kada se prelomi. |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drvce je preljepo,
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, prelijepo je
|
|
Nadicab
Novo sjeme Pridružen: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ovo proljeće uspjela rasaditi 4 sadnice
Editiran je dio poruke kojemu ovdje nije mjesto. Poruke koje pripadaju temi Oglasi moći ćeš koristiti kad provedeš jedno aktivno vrijeme na forumu i prikupiš određen broj bodova tj. poruka, isto tako i uslugu privatnih poruka. Pročitaj Pravila foruma. Upoznaj se s temama foruma, pa ćeš pronaći i temu s receptima. Drugdje receptima nije mjesto.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |