Pelin |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i još jedan pelin artemisia abrotanum
http://s1003.photobucket.com/user/tekel_photo/media/oglasi/DSC06765.jpg. - |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je i koristan, bio mi je posađen između grmova ribizla ali ga je poplava prošlu jesen uništila.
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Ove sam godine ponovo nabavio pelin, i sad sad odlicno uspjeva. (proslog mi ga je pas "zalio" pa mi propao)
Sada, mene zanima, da li to moze vani prezimit ovdje u SZ dijelu, kako treba sa njime preko zime, i kako ga je najlakse razmnozit? |
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Citam malo ovaj recept za pelinkovac i htio bi napravit, samo sto u receptu ne pise u koliko mosta je stavljeno svo to zacinsko bilje, pa ako netko ima informaciju, bio bi zahvalan na pomoci.
|
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |