Brussonetia papyrifera |
Odgovori |
Korisnik | |
zeljkodm
Novo sjeme Pridružen: 21 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 15:38 |
Molio bih ako mi netko može pomoći. Naime uzeli smo sadnicu od ovoga cvijeta sa drveta na području Zadra ali ne znam o kojem je cvijetu/drvetu riječ da mogu naći informacije na internetu o njemu te o njegovom uzgoju. Pa stoga molim ako netko zna o kojem je cvijetu/drvetu riječ neka mi odgovori. Ne zamjerite mi na lošim nefokusiranim slikama, slikano je sa mobitelom pa... :-).
Unaprijed zahvalan željko |
|
Sponzorirani linkovi | |
zeljkodm
Novo sjeme Pridružen: 21 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sam pronašao .Biljka je drvo iz porodice dudova ,a naziv je Brussonetia papyrifera
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad vidjela. Zadar je stvarno prekrasan grad i puno se vidi promjena i ne samo u hortikulturi. Dobro došao u cvjetno društvo i hvala što si se potrudio proširiti nam znanje, brusonecija je stvarno neobična.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |