Zeleni ljiljan - Chlorophytum comosum |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene zanima da li netko otstranjuje,tj.izrezuje ove dugačke izboje ,jer navodno to matičnoj biljci crpi dosta energije,a ako joj se uklone ti izboji,bude matična biljka ljepša i veća,ima li netko više iskustva? Molim da napiše ovdje.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto bi se odstranivali pa to daje biljci posebnu dekorativnost,a služe ujedno i za razmnožavanje pa se tako i malo oslobode od mladica.Ja ih neodstranjujem,a možda neko od članova da.To je moje mišljenje.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce,ja sam to samo čula,no svatko će tretirati biljke onako kako želi,ja isto neću odstranjivati izboje,već ću ih ostavljati.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
irenaidani dobodošlica od mene za početak klorofit, a nadam se kako će se sada nizati zeleni ljubimci
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mari....
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božica-baka
Već proklijao Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moga....... |
|
Božica-baka
Već proklijao Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još jedan manji.... |
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božica-baka ljepi i zdrvi klorofitumčići
|
|
Puffy
Nedavno posijan Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oduševljen sam ovom biljčicom - svjetlo mjesto (a što nije uvjet), voda i svježa zemlja je sve što treba, a daje puno - puno svojim lijepim izgledom!
Ponosan sam vlasnik 3 posude Chlorophytuma (kažem posude jer ih je mali milijon posađen) - 2 šarenolisna i 1 čisto zeleni. Nedavno su počeli izbacivati i bebe. ________________________ |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puffy
Nedavno posijan Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce, imaš vrlo lijepe Chlorophytume :)
|
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Puffy ovo je samo jedan red klorofituma ispod se nalazi još jedan ovakav.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona tvoj je malo drugačiji,ali ljep
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa i izdržljiva biljka, zbilja se isplati imati je za dugotrajan ukras
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |