što posaditi uz fikus |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
jmajki ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 13:24 |
Imam fikus veličine oko 2 metra, ali i mačka koji stalno kopa po zuemlji i baca ju va. Ima li netko ideju što bi bilo dobro posaditi a da uspijeva u tegli, kako bi mi prekrilo zemlju...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam stavila komade parketa da mi mačke ne skaću nutra. Sad su se odviknule od skakanja i maknula sam parket.
A i dobile su po piksi kad su htjele nutra. |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
jmajki ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Možda bih mogla posaditi kućnu srećicu ili sobni bršljan , samo se bojim da je on možda otrovan... pa da ga ne popapa... stavljala sam kamenčiće ali mi onda bude vlažno, a ne bih htjala da mi propadne, sad kad je toliko velik ... |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Fitonije zelene sa belom nervaturom i crvenkaste u kombinaciji.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
ili ako hoćeš možeš u agrariji nabaviti mrežu i onda se igraš dekoriranjem vaze i pokrivanjem zemlje sa tom gustom mrežom...
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
a one granule okrugle crvene (ne znam kako se zovu). Trebat ćeš manje zalijevati, a maca neće moći kopati
|
|
nema kruha bez motike
|
|
![]() |
|
a gdje mogu kupiti tu mrežu...
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
agrarija, poljoprivredna apoteka,... možeš uzeti i jednu vreču za brati masline pa onda obučeš vazu....
![]() |
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
najbolji lijek je da dobije porciju po dupetu
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ja taj problem imam vani u mini cvijetnjaku.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |