Paulownia tomentosa |
Odgovori | Stranica <1 212223 |
Korisnik | |
Drveniri
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2015 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je manja visine oko 70 cm. Molim vas savjete jer ne zelim da mi sve propadne a totalni sam laik u vrtu
http://s1167.photobucket.com/user/ridrveni/media/Mobile%20Uploads/20150511_174107_zpscsv0wmbn.jpg. - |
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voljela bih da se jave neki veći znalci,ali ja bih odrezala stabljiku.a ostavila ove mladice odozdola.izrast će jaka mladica koja će biti ravna i bez postraničnih grana,jer treba rasti u visinu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvu godinu se sadi u vrt, treba puno vode, sljedećeg proljeća se reže do tla i potjerat će nova biljka, potrebno je puno zaljevanja do treće godine.
|
|
Zagi
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko sam danas čitao tomentosa je invazivna i nije baš za sadnju preporučljiva
http://www.tportal.hr/biznis/trendovi/349797/Oprez-s-jednom-vrstom-brzorastuceg-drva.html |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
invazivna je i bazga,bagrem i još štošta pa nikome ne smeta.sve je to propaganda.znam jednu paulovniju kod nekog dvorca još iz doba grofova.tamo je još uvijek,a oko nje nema baš nešto mladica
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je propaganda jedne sfere biznismena koji su se obrlatili te ulozili novce u plantaze paulownije za biomasu, pa sad mogucu konkurenciju zele eliminirati.
|
|
Zagi
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovdje se navodi jedna vrsta paulovnije ne sve tako da priče o biznismeni baš i ne drži vodu.Što se tiče invazivnosti o tome se piše i na stranicama firmi koje i prodaju sadnice
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Malky
Nedavno posijan Pridružen: 14 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 94 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su moje koje sam posadio u firmi prosle godine u 7 mjesecu, ove godine ih je usporio mraz al su dobro krenule. Nisam kidao listove pa rastu zbunasto al me ne smeta jer cu ih na proljece ionak cepovati tj. odrezati pa cu onda formirati krosnju kak treba.
Stavim slike navecer kad sam doma. |
|
Odranski Obrež, N.Zagreb
|
|
Malky
Nedavno posijan Pridružen: 14 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 94 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odranski Obrež, N.Zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 212223 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |