Moj vrt seoski |
Odgovori | Stranica <1 646566 |
Korisnik | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno jutru u tvom raju!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan ti je ovaj grm jorgovana, dali ga orezuješ poslije cvatnje?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram orezat ocvale cvjetove, jer slabije cvjeta iduće godine, ako ove stvori sjeme.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni jutro kod tebe,a komarci su podivljali ove godine.
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Evo malo majskih fotografija mog vrta.
Moja "šumica" bagrema. Skoro bih mogao reći da mi je bagrem najdraže drvo, pogotovo u maju.
Namjerno nisam otrimao brdašca jer je sezona cvjetanja makova.
Novouređeni mali kružni vrt.
Staze sam pošpricao herbicidom pa trava polako vene. Uskoro će staze biti ponovno čiste.
Meni vrlo draga, sezona perunika. Ovu posebno volim, jer za razliku od ostalih, ova predivno miriše na PEZ bombone.
Opet te famozne obrasle stazice. Ali bit će čiste vrlo brzo.
Ova perunika mi je predivna, ali sam ju često dijelio drugima pa mi sad ostalo tek par slabih biljaka.
Moj Timmy, od milja zvan Timotije Prvi Smrdljivi (Susjed uzgaja zečeve pa njihove lešine zakapa svuda uokolo. Timmy ih obožava iskapat i dovlačit na vikendicu. A mirisi nakon tih njegovih pohoda nisu nimalo ugodni )
Pogled kroz prozor.
Rešetke stalno zatvorene zbog komaraca, na njima je razapeta mrežica protiv tih malih letećih napasnika.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je u tvom raju ....još samo da možemo uživati od ovih letećih napasnika.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi gogo sve je lijepo ali meni se posbno sviđa onaj brežuljak sa procvalim makovima, podsjećaju me na moje slavonsko djetinjstvo i prepuna polja makova.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pojaviš se, zabljesneš nas tvojim carstvom, najaviš novosti i nestaneš
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 646566 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |