XY nepoznanice iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lavandenblue, ogroman trud si uložila da se identificiraju moje biljčice, hvala ti na tome !! Meni je bilo dosta i samo ime, a ti si im dala i prezime i nadimak, kompletnu identifikaciju sa svim detaljima uključujući i fotke !!
Prekrasan nick imaš, Lavandenblue, u njemu je sve ono kaj obožavam, lavalda-lila-plavo !! Lijepi pozdrav i još jednom hvala na velikom trudu !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tulbaghia violacea, sad sam i na tvojoj temi napisala
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, hvala ! A sada me interesira kako je ta biljčica došla u moj vrt !
|
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijet malo sliči na Eupatorium,možda rugosum ...
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Muhle, čak bi i mogla biti !! Još da mi kažeš od koga sam to dobila ???
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako nisi otkrila evo.. 1. Koraljni kaktus - Rhipsalis |
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ti je od mene...Djevojačko oko - Coreopsis grandiflora
|
|
Rijeka
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo spremam radi imena ovamo !! Chamaecyparis pisifera "Bulevard"" Kaj bi mi bez Muhlenbergije !! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |