Akcija - cvijeće za poplavljena područja |
Odgovori |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Svibanj 2014 u 13:53 |
Pismo adminu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suoćeni smo sa strašnom katastrofom u Lijepoj našoj i okolici.Molim admina da pokrene akciju okupljanja članova koji će onoga dana kada se naši ljudi budu vraćali na područja pogođena poplavom aktivno sudjelovati darivanjem sadnica cvijeće bilo koje vrste da tim ljudima pomognemo stvoriti barem dio onoga što su nekada imali.Ako sam pogriješila stranicu neka admin preseli tamo gdje treba.Pozdrav svim ljubiteljima cvijeća.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
osice slazem se sa tobom,ali prije sadnica trebat ce tim ljudima drugacija pomoc iskreno mislim da ce njima sadnice biti zadnje na pameti.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja si tako nekako mislim, no spremna sam sudjelovati i doprinjeti ponekim cvjetićem ovoj lijepoj akciji.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |