Božićni ukrasi za Ladimirevce |
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok moji radovi su kod bubamare, mogu spakirati nekaj igracaka ali to nije puno pa me zanima oce li jos itko davati da se ne desi da dobi mali dio klinaca-igracke rabljene ali uscuvane i mogu po bubamari poslati salveta za radionicu za selo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry nisam vidjela to za tegle.Jassi,ima još igračaka ,samo dopremi.Ma sve je dobro došlo,ostat će im za kasnije salvete i ostali materijal.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj,zaboravih napisati ko ide,ili bi išao.
Bubamara,naravno(eto nam prave mlade snage da nas oronule "babe" zamjeni)
Franjica
TeaK
Ja
Admin
nadajmo se da bu i Vepar išao jer bi on vozio Franjicu i Bubamaru i hrpetine kutija
.....Hoće li itko od vas ići?
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poslat ću anđelčiće od gipsa i nešto materijala za decoupage administratoru
trenutno ne mogu ništa više
sorry
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka sitnica je bitna i od srca, nemoj se niš ispričavat....
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha, da te nekaj pitam, moraju li boje biti akrilne il mogu i uljne....koje su za drvo metal i sl....
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam svoja 4 snjegovića kad više nema tih sokića...
al sam zato sinoć sa sinekom radila male svijeće od gel voska, još ću ih danas malo zašljokičati i spremne su za put...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Recite da samno u nedjelju idemo.Kod koga su tegle?Imamo li ih dosta(barem17)? Oni koji nisu još poslali,cure,pošaljite pakete.Imate popis tko sve ide.Pošaljite Adminu,možete i meni,ma svatko će ih primiti,samo da se to pošalje.Da velite šta je,i koliko,tko napravio pa da se zna.Ako nešto još treba,da se stigne napraviti.
Imate gore(humanitarna akcija)temu"šta smo sve napravili",pa tamo stavite slike da se zna.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šaljem u ponedjeljak administratoru
nedavno je rečeno da ne treba više praviti tegle jer ih ima dovoljno
ali ne znam tko ih je pravio
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš zato i pitam,Iris,jer vidim da Darla nije napravila a nigdje nije pisalo koliko ih je mislila napraviti.Zato bi bilo dobro da se cure jave i vele koliko ih ima pa da netko uleti i napravi ostatak na vrijeme.
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imamo 6 tema više ne znam di da pišem
večeras ću još malo ukrasa napraviti
ne javljaju se tete s teglama
koliko god se činilo da smo rano počeli sa dogovorima.....na kraju nekako sve ispada neorganizirano
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam 5 tegla, a stvarno više ne bi ni stigla jer imam svega....
|
|
darla
Upravo klijam Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam jednu teglu koja nije božićni motiv i promjera je 8 cm ak nije bed. Mogu ju malo pošpricat sa zlatnom.
E, ja imam jedan problemčić. Sutra popodne putujem i neće me bit do petka. Franjica mi ne odgovara na poruke da se negdje nadjemo, pa jel ima netko drugi kome bi mogla to dati, s kim se mogu naći sutra. Ak ne, budem već nešto smislila.
|
|
darla
Upravo klijam Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, dogovoreno sve za dostavu
Thanks Franjice!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Javila se Darli, na žalost u slobodne dane vikenda imam najmanje vremena za sebe pa otvaram forum tek negdje kad svi padnu od umora a ja orna za nove radne pobjede.
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje kutije i kocke spremne kod bubamare........prijavljujem se da sam dostavila
fala bubamaro
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure, kome da pošalje svijećice i snješkiće? nek mi neko da svoju adresu na pm
|
|
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |