Decoupage na blagovaonskom stolu |
Odgovori |
Korisnik | |
rene777
Novo sjeme Pridružen: 10 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Studeni 2012 u 10:29 |
Bok cure!
Imam stari blagovaonski stol koji mi je zgodan, ali derutan. Ofarbala bih ga u bijelo i lupila gore decoupage. E sad, decoupage na stolu sa dvoje male djece??Koliko je to izvedivo i kako bi bilo čišćenje? Ima kakav savjet, ili posebna boja koja bi izdržala višeputadnevo proljevanje i čišćenje? Ima li netko ko je probao slično? Unaprijed hvala rene PS Nijesam ekspert u decoupagu, radila samo par kutijica |
|
Sponzorirani linkovi | |
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
ovako..neću djeliti previše savjeta jer nisam niti ja ekspert za decoupage.
ali mislim da je sasvim moguće imati decoupage na stolu i uz malu djecu.. govorim to iz svog iskustva.. od kako je mali prohodao maknula sam stolnjak sa stola..i već 3 godine ga nemam..sad sam se tako navikla da ne mogu više ni zamisliti stolnjak gore. Moj stol je od masivnog drva..jako star, ali uščuvan..jednom je malo renoviran..što znači da je prešmirglan i prelakiran u neku boju drveta...(to je MM radio pred 10 godina. i sad izgleda kao nov..uz svakodnevnu upotrebu.. istina gore nema salvete niti što slično..ali mislim da je to isto..dok se napravi decoupage treba ga samo dobro zaštitit sa par slojeva laka.. kad idete ručati mogu se gore staviti neki lijepi podmetači....tako da ako se baš polijeva po njemu nije direktno na rad... to je samo moje mišljenje,,neka iskusnije cure kažu svoje baš sam neljubazna.....Dobrodošla na forum i dugo ostala sa nama |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |