Caladium bicolor |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vau nezna se koji je ljepsi...predivni su...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi su predivni šta je sa ostalima.
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostali su u stanu, pa nisu bas nest za slikanje :)
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna biljka s predivnim dekorativnim listovima. Ove koje na sebi imaju i crvene boje izgledaju mi kao da cvjetaju. Trud se isplatio!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kreos prekrasni su.nekad davno sam ih imala i sada sam se opet zagrijala.vidjet ćemo na proljeće
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan je i ovaj , meni su ostali candidum, carolyn whorton, white oeen, aki sam dobro prepiala prošle godine nazive.jedino su mi vrlo sitni gomolji, možda zato što sam ih rano zasušila prošle god.
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Caladium 'White Queen' je tocan naziv.
Meni su bili zivi do mrazeva, a onda sam ih sutnuo u podrum. Doduse krajem 11 mjeseca smo dobili prinovu, pa nisam bio u podrumu do proljeca. Da sam zalijao malo supstrat jednom mjesecno, nebi se zasusili. |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |