kako se zove ovo cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Milica7: nemam pojma, ali sam morala reći da je prekrasna! |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, Floramye, kažu da je to neka vrsta slaka, dupli, a da li ima još neko ime, ne znam.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
U tebe milice sve neko neobično cvijeće,ono prvo je neka lozica?,a ovo drugo sliči na neki različak?
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Calystechia hed. "Flora Plena" ?
Aster novae-angliae ? |
|
![]() |
|
Trava, mislim da je ovo svjetlo roza neke vrste slak, ima slične listove i penje se.Ovo drugo je aster novae - angliae.
Muhlenbergia, hvala ti na pomoći. Za ovu prvu biljku nisam pronašla nikakvih slika a za ovu drugu ima puno. Vidim da ih ima u različitim bojama. Hvala ti na pomoći.Bilo bi lijepo , ako netko ima drugu boju, da se mijenjamo. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Sad i ja vidim što je,onako uvećan cvijet mi je izgledao potpuno nepoznat.Sad znam i kako se zove.Za onu prvu ima slika pod Calistegia hederacea .
|
|
![]() |
|
Hvala, Trava, na pomoći. Sada sam našla dosta slika....
|
|
|
|
![]() |
|
Glavno da smo ga iskopali,sad ga možemo posaditi.
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Da nije neka vodenika duplog cvijeta???
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To je impatiens balsamina ili lepi dečki
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Lovro i Otok hvala puno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |