Cinije - Zinnia elegans |
Odgovori | Stranica 123 9> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2008 u 23:37 |
Jeste li se opskrbile ovim sjemenkicama?
Nešto više o istom cvijetu možete naći ovdje http://www.cvijet.info/savjeti/kategorije/1/savjet/76.aspx Ja se ove godine pojačavam sa više šatiranih rozih i crvenih! fotografije naših cinija možete pogledati tu:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam nešto sjemenki. Bit će i viška ali nemam pojma koje boje. Iznenađenje - šta ispadne.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha! Imam nešto sjemena od prošle godine. Ove godine ih širim na još neke lokacije. Inače ne volim rezati cvijeće za vazu, ali prošle godine nisam mogla odoljeti pa sam ih malo poštucala iz vrta. Jako dugo su izdržale u vazi- više od 2 tjedna.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeli i ovo cinija
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije mislim da je too dalija ili tako nešto
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da, zvjezdana ima pravo, to je dalije (neki je zovu i georgina)!!
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako mi je i rečeno kad sam kod tetke slikala, ali ja zaboravila, to su Dalije. |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kod nas ih zovu lijepi dečki...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove sam godine posijala masu cinija i polako izlaze. Veselim im se , jer je to predivno šarenilo boja njihovih glavica zbilja čarobno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam i ja mlepe decke dok pronađem stavim ih (nisu ovi gpre)
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posijala sam ih i ja, nešto mi je počelo nicat, al kako nisam zapisala šta sam gdje posijala sad ne znam jesu to one
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam posadila u više posuda više sjemena a ne znam gdje je šta. samo mi je jedno sjeme niklo
jel ovo mali možda list od cinije |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da nije. Ovaj veći grm mi liči na ljubičice a ovo manje je dragoljub
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za ljubicu znam. posijala sam dragoljuba, ciniju, zvončić i lijepu katu, tako da može bito dragoljub. al ovo drugo ne niče nikako. možda sam ga preduboko zasijala? ako jesam hoće li to moći možda iduće godine procvjetati
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cinija nema kod tebe, barem se ne vide, ali i moje su dosta kasno izašle, i imaju dva onako više žićkasta listića, nije tako zelen kao dragoljub.
Ako ove godine ne izađu, mislim da ćeš druge godine morati ponovo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel kasno sada da kupim još sjemena i probam još jednom
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana,nije kasno.Ja još nisam ni počela sa sjetvom.A sjeme ne moraš kupovati,ja ga imam pa ako hoćeš javi
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije kasno, ali možda će još niknuti. Ciniju možeš bez problema sijati u 4. mj. van na gredicu, brzo raste.
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok shasha onda pošalji pa sijem, samo ću ovaj put zapamtiti u koju sam posudu stavila sjeme.samo mi reci koliko duboko da ju zasijem, da mi se ne dogodi isto kao i s ovom? čini se da mi se od svega onog kupovnog i šta si mi ti poslala jedino dragoljub primio.nadam se da će mi bar mama biti veće sreće...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gle,sve sjeme koje imam je domaće,od jeseni(i SilveKino isto tako).Tako da bi trebalo niknuti. Dragoljub jako brzo nikne,meni zna za par dana niknuti,dok nekome treba i 2-3 tjedna. Ili duže(hibiscusi su mi niknuli nakon 2mjeseca i više).
|
|
Odgovori | Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |