Ogulin i okolica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Siječanj 2008 u 21:48 |
Ne znam dali ima netko iz ovog lijepog kraja, ali ja imam tamo vikendicu i sada sam provela jedan predivana sunčan duži vikend, što dam naravno i slikala:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Predivno je triša
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Predivna priroda! Na Kleku sam bila prije ohoho godina!!! Sabljaci, jesu li baš u samom gradu ili izvan? Nagovaram MM da svojeg brodića ode provozati malo na njima! ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Supač! I ja sam u tim trenucima slikala s Plešivice prema Kleku! Možda sam te i uslikala! Jel se vidiš?
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šeflera mašem ti, baš je slikica super, a evo jedne moje od jučer na povratku iz Ogulina u Rijeku. Za divno čudu u Ogulinu je bilo predivno sunčano, a popodne došli u kišnu Rijeku i magla od Delnica.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Prekrasne slike...
![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Triša, ak znaš priču o Kleku, daj nam je ispričaj.
![]() Jednom smo se MŽ i ja penjali na Klek, i skoro mi duša ostala gore. I još nismo uspjeli stići do samog vrha, nego smo samo stgli do planinarskog doma. ![]() ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Kad god idemo u vikendicu u Skradnik skoro uvijek iskoristimo priliku za posjet nekom bližemili daljem mjestu u okolici. Ovaj smo vikend obišli jezero Bukovnik. Umjetno jezero, napravljeno radi dobivanje svima nama neophodne električne energije, udaljeno je samo jedan kilometar od Ogulina, a uz njega je lijepa šetnica i biciklistička staza.
Pa evo nekoliko slikica.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Također u blizini Ogulina nalazi se i jezero Sabljaci, površinom mnogo veće, pa ga mještani zovu "ogulinsko more". Duž cjelog jezera niz je prekrasnih vikendica, uglavnom zagrebačkih.
Nije za vjerovati da je ove godine toliko zagađeno da je zabranjeno kupanje, a samo pred dvije godine imalo je "plavu zastavu".
![]() ![]() ![]() ![]() Svima šaljem razglednicu i srdačne pozdrave iz ovog prekrasnog kraja.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
prekrasno...stvarno opuštajuće...meni se sve više sviđa pomisao da ljeto provedem na jednom ovakvom mjestu nego na moru jer je tak sve krcato da mi to ispadne odišnji umor a ne godišnji odmor!
|
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Jako lijepo
![]() ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ili ovo
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivna priroda...patkice su ko i moje
![]() |
|
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Miha i Šefi naravno da ćete doći i onda ćemo obići sve skupa - ima dosta lijepih mjesta u okolici.
Unaprijed se veselim.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša, tvoji putopisi me tako odmaraju....
Super to radiš, a i priroda je prekrasna...
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bjelolasica.......2009.g. i 2006.g.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |