aurelia - moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 26> |
Korisnik | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Travanj 2016 u 22:15 |
Dicentra Dicentra i bumbar Tek posađene fuksije |
|
Sponzorirani linkovi | |
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa su ti srčeka, drago mi je da ćemo uživati u još jedom lijepom zagorskom vrtu, jesi li sama pelcala fuksije ?
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa ....ove viseće nabavila u vrtlariji...nekad sam pelcala grmolike ali sam odustala jer ih često napadaju lisne uši.
|
|
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna Dicentra
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Forzicija sve zelenija, starinske narcise pognule glave...počinje kiša...nikak da uslikam da se dobro vidi cvijet narcisa... ...sagibam se...klik...evo cvijeta...sorry malo je mutna slika |
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošlica novom vrtu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla sa svojim vrtom prekrasni starinski narcisi vraćaju me u djetinjstvo
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
kamenjarka1...i mene ovi starinski vraćaju u djetinjstvo zato ih i nastojim čim više vrsta sačuvati u svom vrtu dijana7566 |
|
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurelia, dobrodošla , srdašca su prekrasna, tvoja dicentra mi se čini jako velika.
Starinski narcisi su tako jednostavni a tako lijepi.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Zvjezdice ...srčeko posađeno prije tri god. i doista je velika biljka...u tom dijelu vrta i ostalo dobro uspijeva jer je polusjena
|
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica novoj "zagorskoj snagi" na CIF.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Carol hvala na posjeti mom vrtu...veselim se druženju s vama na CIF-u
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt poslije kiše
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voćke u proljetnim haljinama
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijet višnje |
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijet jabuke |
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike predivne, ... još kad bih mogla osjetiti taj omamljujući miris jorgovana i voćkica u cvatu.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Odgovori | Stranica 123 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |