Skentra via Mediterano |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 00:39 |
Dragi moji,toliko sam godina na ovome forumu a nisam vam nijednom pokazao svoj vrt,iako me je ove godine državna tvrtka odštetila za mnogo biljaka ,neke je i betonirala ,ali cvijeće je u mome vrtu jako prkosno ,raslo je iz ničega iz škrte ,škure zemlje ,i zaista uspijelo je ,pobijedilo je i bager i beton i 20 radnika koji su svaki dan gazali po njemu ,i jedan dio potpuno uništili,
Ovo su vam moji borci od cvijeća ,koji na suncu i kiši,koji na buri i jugu i na ovoj škuroj zemlji prkose i također daju primjer za život (život je san) ,! Cvijeće osjeti ljubav i nagrađuje ju ... Ovdje izvlačim citat od M. Tereze "Ono što ti gradiš godinama,netko može porušiti u trenutku ,ali Ipak gradi! Evo jedan dijelčić kamenjara Kaktus sa pupovima ,cile je godine vanka Ovo čudo je pod snijegom bilo bez zaštite ,, i prkosi prkosi Evo slike jednog ostića iz gornje kalete u vrtu Evo jedna ,pogled kroz lavandulu , opunciju i a palmu Kaktus sa pupovima , biti će cvijeta i za danas kraj "Nosi mi se bilaaa boja.....tnttnttnt " i TO vam je to ,,to vam je dio vrta koji je najblaže prošao nakon naoravanja vrta od nadređene državne tvrtke |
|
Sponzorirani linkovi | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Fiki, pomalo tužna priča, ali u ovakvim situacijama uvijek se tješim tako da si kažem: "Valjda je tako moralo biti!". Ali niti jedan rušitelj još nije nadjačao graditelja. Snaga ljubavi je prejaka da bih ustuknuo pred nekoliko blatnih čizama i bagerčića. Stoga, zasuči rukave, naoružaj se voljom i strpljenjem i kreni u izgradnju novog cvjetnog carstva. Vrlo rado ću ti darivati bilo koju biljku iz svoga vrta. Sretno !
Ovi "feniksi" što su ostali nakon prekapanja vrta odlično izgledaju. Prekrasni pupoljci kaktusa, ostić u mojoj omiljenoj boji. Samo hrabro naprijed i uskoro ćeš opet uživati u svom komadiću cvjetnog raja. (Molim te što znači u prijevodu naziv tvoje teme ? ) |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Rajski vrtovi ,da nijedan rušitelj još nije nadjačao graditelja!! , poslije ću poslati još slikica kao i jutrošnje cvjetiće na kaktusićim , Hvala ti na svemu
A sad prijevod moje teme je ( skentra ( u nas vamo na jugu to znači nešto neredno,traljavo ,neuredno ,nadžidžano ,via znači kroz,i pošto sam na jugu sinilo mi je da napišem Mediterano)
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trichocereus schickendantzii
Kaktus podrijetlom iz Sjevernozapadne Argentine i Bolivije , jako izdržljiv na hladnoću ,pa može izdržati i - 10 C , traži propusnu zemlju i naravno puno sunca , voda mu je u ove vruće ljetne dane jako draga,ako mu pružite ovo sve što on želi ,možda vas nagradi sa cvijetom koji miriše ka limeta , a traje samo jedan dan , evo pogledajte ovoga kako mi se rascvjetao ,prva je slika slikana sinoć u gluvo doba noći Jutros je sunce izašlo, Oko 7 sati ,ja sam ga slikao da mi ne pobjegne |
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan jug i cvjet iz mašte lipo lipo
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljiv naziv teme i lijepe slike, naročito kaktusa u cvatu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što si to do sada skrivao, tu ljepotu????? Zaista lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice hvala ti na posjeti , vrtek tek nastaje ,sama si pročitala kroz šta je sve prošao
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno...nemam puno šta reći, osim da sam fascinirana biljkama koje opstaju i u nemogućim uslovima...možda je to zato što se i moje biljke bore sa sušom i lošom zemljom...tvoj vrt je prelep...
Fiki ... |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam, pravi si borac, a nagrada su ljepote predivnih biljaka kaktus je stvarno prekrasan s cvjetovima
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki - drago mi je što si otvorio svoju temu, lijepe biljke si nam pokazao
Veselim se novim slikama! |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |