Testudinaria elephantipes |
Odgovori |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 21:55 |
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek nađeš neke egzote. Gledala sam malo na netu, piše da raste rapidno od jeseni do proljeća, a da ljeti umire, kako bi preživjela sušno ljeto. Baš intersantno. Pratit ćemo tvoju.
|
|
život je more
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljiva biljka zar spada u sukulente
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je napredovala
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro hvala na pohvali. Sporo raste ova moja Discorea. Možda se je udebljala
za 2 – 3 mm za dvije god. Rasla bi puno brže kad bi joj kaudeks bio zakopan u
supstratu. Samo što bi tada imao od nje ? Gledao bi cijelo vreme ovih par
zelenih listića.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,evo me nakon dugog vremena.Odmah sam se počela diviti tvojim biljkama.I ja sam ju nabavila ,iste je veličine i stvarno prekrasna.Kako je njeguješ?
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Welcome ! Baš je to tvrdoglava
biljka, uvijek mora biti sve po njezinome.
Moja kreće u vegetaciju početkom jeseni. Držim ju na prozorskim policama. Zalijevam recimo jednom tjedno. Vidi se na njoj kada je žedna, lišće joj postane onako mlohavo. Povremeno gnojim ali vidim da to puno ne pomaže. Jako sporo raste. |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti,uvijek sve znaš.Ja svoju baš nisam zalijevala,uvijek se bojim tog zimskog zalijevanja.Sad će dobiti malo vode.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |