Traži se mačić :) |
Odgovori |
Korisnik | |
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 14:12 |
Ima li netko možda za pokloniti malog dugodlakog mačića? Puno je dvorište mačaka ali moja bi kćer jednog čupavca baš za po kući
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
psssst, i ja bi jednog! nesme muž znati!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ps .... draga ja nemam nažalost, ali moram ti reći da sam se tak nasmijala sad.... sjetila sam se koliko imaš već mačića u dvorištu . Nadam se da će ljepotica ipak dobiti jednog čupavog
|
|
belica,zagreb
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledajte u raznim udrugama za zaštitu životinja, možda imaju kakvo malo čupavo stvorenje!
Kod mojih mačaka je bio jedan prekrasan dlakavi mačak, e sad da li će biti takvi mačići .... |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
goran44
Upravo klijam Pridružen: 18 Listopad 2012 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod moje mame su tri domaća mačića (dvije ženke i mužjak), super su stvorenjca, ali nema mama kamo s njima pa dajte molim vas ako ima zainteresiranih vrlo rado bi ih poklonili. Ženka i mužjak su crni, a druga ženka je siva i baš je maza!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gorane da si mi blizu, odmah bih jedno uzela - pogotovo tu sivu mazu
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želi li tko od Zagrepčanaca Cicka na poklon? Star je osam godina, kastriran ... i zločest (čitaj samovoljan). Naučen je na kuću i djecu, ali mora imati mogućnost povremenog skitanja jer inače postane nervozan. I voli samo fine stvari papati.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
goran44
Upravo klijam Pridružen: 18 Listopad 2012 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta Natalija, maca je takva maza da ne možeš vjerovati...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad mi je još više žao... napravi joj pokaz i sjedni u bus pa šalji za dalmaciju
šala mala, a gdje si ti gorane, naše babe bi rekle - "oklen si sinko?" |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj Andina kako ga se možeš odreći, ja da sam bliže odmah bi ga udomila, sličan je mojoj Beli po naravi, svojeglav , svi smo joj na usluzi kad treba otvorit i zatvorit vrata za van, ako je slučajno ne vidimo skoči na prozor 2 m viskok i zna da je tu svi vide. Jede samo fino, a i bijeli je (nosi mi se bijela boja) Okice im izgledaju baš zločesto
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je mačak mog sina koji sada čeka treće dijete, a ima i još jednu mačku. Cicko im stvara probleme jer stalno hoće ići u dječju sobu, a zbog dlaka i šapica koje su lutale svuda po selu to mu ne dozvoljavaju. Još će veći problem biti kad dođe beba. Vole ga i žele mu sve najbolje pa zato traže nekoga tko bi ga udomio.
P. S. Bela ti je prekrasna! |
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja znam oklen je sinko i nudim se za posrednika samo se vas dvoje dogovorite |
|
Lika u srcu!!!
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam za
|
|
goran44
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok ja reagiram prođe i Uskrs...
Iz Karlovca sam!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja mislila da Horti traži biljčicu mačić, već sam joj htjela poslati ovaj malecki jedini koji mi je preostao !! Kad ono PRAVI MAČIĆ !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooooo, pozdrav Gorane od karlovčanke
Malo nas je...al nas ima
Joj Freee, opet si me nasmijala i to baš kak se spada
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hitno tražim dobru dušicu s dvorištem koja bi udomila gore prikazanog mačka Cicka. Nije baš tako jako zločest kako sam ga opisala, a voli se i maziti.
Problem je u tome što je moj sin dobio treće dijete i nema vremena za bedinanje dviju mačaka. Cicka je preuzela moja sestra, no ni ona mu se ne može posvetiti jer radi po cijele dane i Cicko je sam u stanu na trećem katu. , ljudi, pomozite jadnom mačku da ga ne dostigne najgora sudbina:! |
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |