Mexico |
Odgovori |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 10:18 |
Mexico, Yucatan, Chichén Itzá Kada ne mogu biti tamo na današnji dan evo bar slike kada smo bili tamo A bilo je to u sječnju 2008 godine. Zahvaljujući našem poslovnom partneru Peugeotu ( zapravo ondašnjem direktoru postprodaje, jednom vijetnamcu) i našem radu i rezultatima, nagrađeni smo putovanjem u Mexico ... Opisat ću ga u slikama a za prvi post evo ove prigodne. Crne rupe... prstenovi kroz koje je na ovoj visini od 6 m trebala proći gumena lopta teška cca 6 kg ( nije se smjela dodirivati rukama) i kada bi se to dogodilo vođa tima je bio pogubljen... Cenote Male maye |
|
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebali smo odletjeti iz Zagreba ali je bila strašna magla pa smo morali za Ljubljanu pa do Pariza.
Uspjeli sletjeti u Pariz ali više nije bilo moguće dalje za MEXICO CITY ( Ciudad de México), pa smo imali sreće noćiti u Parizu i vidjeti ga noću i sutradan cijeli dan. Stavit ću i te slike... Kako to nije bilo u planu, ostavili smo kofere na aerodrom ali su zabunom odletjeli za Mexico City, pa onda u Cancun pa nazad u Pariz i opet ustim putem u Cancun .. A za svo to vrijeme mi 9 dana šetali po Mexicu u onome što smo imali, što su nam u hotelu u Parizu dali u maloj toaletnoj torbiici ... ( pa ćete vidjeti čizme i majcu kratkih rukava a da ne spominjem da smo u tim majcama i spavali ) Nije bilo vremena za šoping, važno je da smo nešto vidjeli u to kratko, neplanirano vrijeme i vjerujte nije nam ništa smetalo. Kupili par krpica tek u Cancunu ( izbor je bio čudo ) i šlape i to je bilo dovoljno. A čemu veliki koferi kada krećemo, pitala sam se tada ... Evo piramida Mjeseca , Teotihuacán udalje 50km od Mexico City i čizme na 28 stupnjeva |
|
Rijeka
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike, i iskustvo sigurno :o))
Zavidim
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imali biste i vi što pokazati i na čemu vam ja zavidim.... Florida i New York |
|
Rijeka
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super,najbolja mi je ona slika saa Mayama ! Kako bi ja volio tamo otići!!!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MiraK...divno putovanje
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na slikama Vašeg interesantnog putovanja.
Isplatilo se vidjeti ove piramide, pa makar i u čizmama. Piramida Mjeseca, Chichen Itza, male Maye - prekrasne sličice. Hvala Mira K. |
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ekstra slike i dozivljaj....bolja prilika nije mogla biti da na ovo i pokazes...Puna iznenadjenja,kao uvek
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je to prekrasno putovanje i za vas i za kofere koji su bome popriličan put napravili bez vas dvoje. No, šalu na stranu, makar i u čizmama, vjerujem da si u potpunosti uživala. Čekam nastavak priče.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, dobro si me podsjetila, moram izabrati još neke slike i staviti.
Lijepi suvenir. Sin ti je pravi! Tako pažljiv...
|
|
Rijeka
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepo je to putovanje,
To mi je opsesija-Inki,sanjati ću i dalje,i putovati sa tobom MiraK.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekam nastavak.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki, biti će uskoro. Hvalana interesu.
|
|
Rijeka
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno Mira, tek sam sad ovo vidila!
i ja čekam nastavak!!! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pripremam se, puno mi jer to posla a malo vremena. Bilježim slike, smišljam redosljed...natuknice... a danas popodne i sutra nisam doma. Malo strpljenja i hvala vam |
|
Rijeka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |