Dubrovačka regija |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Prosinac 2007 u 00:01 |
sličicu dvije...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo i malo noćnog zimskog ambijenta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
vidim da je netko spominjao baćinska jezera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
evo jedna sličica iz Orebića
![]() |
|
![]() |
|
i par iz Dubrovnika...
kjepote zidina ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Alkemičar ipak je Dubrovnik legenda, a slike su ti vrhunske, a ni ti nisi za bacit, valjda si to ti na slici?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
alkemičar jesi ti danas bila u rodnom gradu, učinilo mi se da si to bila ti
|
|
![]() |
|
Triša, to je moja 'malenkost'
![]() lana, bila sam u letu samo - zar je moguće da si me u to kratko vrijeme uspjela vidjeti? nisam planirala dolaziti, ali ispalo tako, a kako je bilo u letu, samo su moji znali. nisam se čak ni kumi javila jer nisam imala vremena (sramota me reći). bila sam s bratom, mužem i bratovom malom btw, rekla sam tati da te pozdravi i da ti kaže da nisam zaboravila na cvijeće koje ću ti donijeti ![]() iznenadio se otkud te znam ![]() |
|
![]() |
|
pa vidjela sam ti brata,njegovu kćerku i tebe i TM kako te nisam znala a učinilo mi se da sam vidjela tvoju sliku na ovoj temi učinila si mi se sličnom i pitala sa MM. on te zna iz viđenja i rekao mi je da misli da si to ti, pa rekoh odo tebe pitat da budem sigurna. mi smo bili na kavici u kafiću a vi ste prošli.eto vidiš kako je svijet mali. moj se tata isto začudio kako je ispalo da se upoznamo preko neta a iz isog smo kraja, pa sam mu rekla da je to dokaz da moja "opsjednutost" cvijećem ipak ima nekog smisla.
|
|
![]() |
|
e pa dobro si mu rekla
![]() a i kavicu ćemo popiti sigurno pa se i osobno upoznati |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prekrasne slike bude još ljepše uspomene, na trenutak kao da sam opet na Badiji, pa onda šećemo Gradom, penjemo se zidinama....HVALA
|
|
![]() |
|
smatram dogovoreno ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Alkemičara nema ovih dana, sad mi je jasno , iz istog smo grada, kraja.....
Šetala sam po gradu, ali ne starom....
Evo, slike iz van zidina....
![]() pokraj hotela Bellvue
![]() Ul I. Vojnovića i Bellvue
![]() more kraj Danča ( tu je samostan )
![]() procvjetale pitospore i gličina
![]() dio parka ( naši parkovi nisu raskošni kao u Osijeku i sl gradovima )
Adio do slijedećeg javljanja!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Rascvjetala pitospora ispred Župnog ureda
![]() ![]() livadica sa maslinama ispre crkve sv Mihajla u Lapadu (noviji dio Dbk-a )
![]() cesta prema gradskoj bolnici
![]() pogled sa novog mosta dr Franjo Tuđman na zapadnom ulazu u grad
![]() |
|
![]() |
|
Imamo i mi luku, nije baš k'o Rijeka ali zove se luka.....luka Gruž.
![]() |
|
![]() |
|
Trabakule čekaju goste...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Divovski gost
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
joj manči šta mi uradi . na ovakvom brodu radi moje dijete , samo na drugom mjestu , preko bare , i sad se treba vr atiti za dva tjedna . ljepotica moja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |