svesa-moje dvorište |
Odgovori | Stranica 123 41> |
Korisnik | |
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 21:52 |
pokušat ču vam predstaviti moje dvorište.Ne ljutite se ako mi ne uspije.
<br>
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni jaglaci! Dobro došla!
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti.Znam da su mi slike malo prevelike,radim na tome.
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla svesa,nema ljutnje samo fotkaj!!!Lipi su ti jaglaci
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<br>
<br> |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi dosta teško ide.Negdje na sredini mi zapinje.Nadam se da mi nećete zamjeriti.
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla čekam nove slikice
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje,dugo vas pratim pa znam da slike moraju biti manje ali još nejde.Dosta mi sporo sve to ide ali uskoro če biti bolje.Hvala svima koji ste pogledali moje cvjetiće i koji mi dajete potporu.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ide to tebi ide,a koliko garofulića uz klupicu!Mora da je poseban gušt malo sisti kad se rascvitaju!!
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla. Prema ovome što sam do sada vidjela, i u ovom vrtu ćemo imati štošta za vidjeti.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Odgovori | Stranica 123 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |