Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori | Stranica 123 64> |
Korisnik | |
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 19:15 |
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ti zelim dobrodoslicu. Nadam se da cemo uskoro vidjeti jos tvojih slicica.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla!!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla, vjerujem da ćeš nam uskoro predstaviti svoj vrt kroz više sličica
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla
|
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla i uživala u našem društvu!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla draga Jaca
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se pridružujem dobrodošlici
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla u društvo cvjetoljubaca
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla!
|
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujem se svima,uskoro će nove slike samo imam malo problema sa stavljanjem slika.Cijelu zimu pratim vaš forum i konačno sam uspjela nagovoriti kćer da mi slozi profil.Uzivala sam u vasim vrtovima,a ja sam veliki ljubitelj cvijeća pa se nadam da ćemo se ugodno družiti.Samo jos da uspijem savladati tehniku stavljanja slika.Pokušat ću.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kolko vidim uživat ćemo u još jednom lijepom zeleno-cvjetnom vrtu
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |