Kos u vrtu? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
marino15 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 17 Rujan 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 14:15 |
Na jednom malenom komadicu zemlje mi rastu kadifice i neveni.sad kad su topliji dani uvijek mi dođe neki kos i počne kopat po zemlji i sve onda raskopa.strah me kad to bude niklo pa će sve uništit.zna netko kako da se rijesim tog kosa?da napravim neka strasila ili da ga upucam jer nema druge?unistit ce mi svo cvijeće kad bude počelo rast
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marino ko prvo zabranjeno je i kažnjivo ubijati ih ,
a ko drugo kos je i vrlo korisna ptica, unatoč tome što ti sada "pravi štetu" on će ti ove sezone uništiti puno nepoželjnika u vrtu, a da ne spominjem njegov lijepi pjev moj savjet ti je da s nečim pokušaš zaštititi taj dio, možda prekriješ zemlju s nečim ili postaviš neke tjeralice i strašila |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još nikad nisam čula da nekome u vrtu smeta mali kos!?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mi smo ih baš jučer slušali...prekrasni koncert su nam poklonili...
Poslušaj savjet od Natalije, molim te! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
marino15 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 17 Rujan 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 29 |
Sad sam isao u vrt da idem zastiti taj komadic zemlje da mi kos ne raskopa a kad dođem vidim punu zemlju mravi.sigurno kos njih jede. zna netko kako se rijesit tih mravi?ima ih miljun i svaki nosi seme od kadifice?kako da ih se rijesem svo sjeme ce mi uzet?
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jučer sam vidjela jednu javnu površinu, obrađenu i zasijanu travom, tj. tek je zasijana, po rubovima je posut vjerojatno neopitroid, ne obilno, tek tanki trag
sigurno kao obrana od mrava - da ne nose sjeme možeš i ti probati |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
za kosa neznam rijesenje al sigurno i pomaze u vrtu iako zna napraviti pravu stetu. a za mrave sam cula da ih treba potopiti..znaci puno vode ..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |