Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 25> |
Korisnik | |
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 21:27 |
Dugo već skupljam hrabrost da se učlanim na ovaj forum.Dijelom zbog nesigurnosti u valjanost svojih radova(bez lažne skromnosti) a dijelom i zbog informatičke polupismenosti.Sad sam angažirala podmladak da mi pomogne.Vjerujte mi ,ona govori na čistom hrvatskom sa dalmatinskim akcentom a meni zvuči kao svahili.
Uglavnom,moji prvi pokušaji datiraju od prije 2,5 godine.Dosta toga sam ispoklanjala i nisam fotografirala.Veliku zahvalnost dugujem svima vama na ovom forumu, jer je moje znanje bilo obogaćeno vašim nesebičnim savjetima. Ovu tehniku nazivam svojim kreativnim apaurinom jer mi je pomogla da prebrodim neke teške periode u životu,a još k tomu sa svojim uradcima obradujem meni drage ljude. HVALA,TETE SALVETE!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne vide ti se fotke
![]() ovdje ti je objašnjenje pa probaj
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Puno hvala! :) :) Već sat vremena se borim s time!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajme koliko lipote....
ma probaš par puta staviti sliku i ići će ti sigurno...
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam ti sad toliko uzbuđena što vidim svoje radove na ovaj način-javno.Inače,neke slike su mutne jer su slikane sa mobitelom.Većina radova je već poklonjena pa mi ih se lipo sitit ,a i kritički odmjerit.Na greškama se uči...
|
|
![]() |
|
zaboravila sam napomenit-slika Gospe nije decoupage.Naslikana je bojama za staklo i to na ogledalu.Poklonjena prijateljici za rođendan.
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Dobro došla Mamina!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Wow!!Pa ti si puno naučila kod nas.Obožavamo nove članove.Uvodna riječ?Kao da sam je ja pisala.Vjeruj mi znam za svahili.Što se fotki tiče sigurno ćeš se usavršiti.Svi smo.Ali pusti stavljanje preko Cvijeta i odma pređi na Photobucket.Uštedičeš si puno živaca.
Sve ono što nije decoupage možeš staviti u OSTALA HOBISTIKA-Razni hobi.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Prepoznajem vaša imena sa foruma.VELIKO HVALA zbog podrške i dobrodošlice!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Dobro nam došla Mamina.
![]() Radovi mi se jako sviđaju, kutije su super. Ona slika sa onom djevojkom mi je također jako lijepa, šta je to po rubu? Samo ti tako nastavi. |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
HVALA TaraBraun!
Što se tiče slike-po rubu sam stavljala zgužvane komadiće novina umočenih u drvofix.Pustila da se osuši.Nakon toga sam obojala u boju slonove kosti,pa postepeno lakirala akril bezbojnim lakom i odmah dodavala porporina-prah.Kad se osušilo -bitumen. |
|
![]() |
|
Molim za savjet !Pokušala sam radit transfer na način da isprintanu sliku namažem sa transfer-gelom i odmah je zalipim na odabranu površinu.Pustim da se osuši i nakon toga mokrim prstima gulim pozadinu papira.E,sad tu nastaje problem jer mi slika poslije guljenja ostaje blijeda pa je moram dorađivati.Treba li to tako biti?
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Mamina, dobro došla, radovi su ti iznimni, baš po mom guštu. Već se veselim novim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |