Hawaii palma - Brighamia insignis |
Odgovori | Stranica 123 12> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 23:17 |
Od prije nekoliko dana u mojoj se kolekciji našla i jedna Hawaii palmica Brighamia insignis
Da li netko od Vas dragi cvjetoljupci ima iskustva s njom??
Biljćica izgleda ovako:
Fotke su sa neta.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina,
prava ljepotica puna pupoljaka . Prvi put je vidim, valda će se netko javit tko je veći znalac od mene. Sretno s palmicom! |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alula - havajski, je ugrožena vrsta, koja uspijeva do 480 m. n.v.
Mislim da će kod tebe uspjeti. Nije zahtjevna biljčica, samo ako želiš sjemenke moraš je sama oprašivati. Nisam puno googlala. Palmica je jako lijepa. LP sa Krka |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mi stalo do sjemenki, samo joj želim pružiti sve što ona zahtjeva i dugo se s njom družiti. Već odavno je tražim na tržištu i sad sam je konačno dovela u društvo tropskih biljčica koje obožavam.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, daj nam čim prije sliku svoje palme, tebi to sigurno nije nikakav problem. Radoznao sam kao kakva baba.
A što se tiče savjeta o uzgoju pročitaj što je napisao Hrovatin o uzgoju Brighamie insignis. |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez brige dečec, poslikam ti je popodne |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina fantastična je, vau, baš ti zavidim na ovoj ljepotici!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Pinus, evo damice
|
|
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna biljčica draga,nadam se da će još dugo biti s tobomMoram priznati da mi je poznati naziv ove ljepotice,ali samo toŽelim vam ljepo i ugodno druženje
Sad razumijem zašto naručuješ više biljčica odjednom.Nažalost ti većinom jedna ili nekoliko propadne dok dođe do doma |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš žalosno..sad sam ponovo gledala fotke i sve više i više mi se sviđaSkroz mi je neobična a opet prekrasna.Imat ću što vidjet kad ti dođem na ljeto.Pravi botanički vrt
|
|
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđa mi senisam ju dosada nikad vidjela. Nadam se da će ti uspjeti. A ovo za uvoz, šta ćeš kad smo banana republika
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,Zvjezdana slažem se s tobom |
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina damica se odlično drži, divna je
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ide to tebi bebolina, lijepa je već sada preko zime, mogu si mislit kako će izgledati preko ljeta.
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad je damica na istočnom prozoru, uživa na svjetlom i prilično sunčanom mjestu, ne i pretoplom, dok će ćim vani zatopli na full sunce ...nastavak slijedi.... |
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina prekrasna ti je hawajka..Gledala sam je kad sam bila u Nizozemskoj, ali bilo mi je komplicirano je donesti. Osim toga vidijela sam je negdje kod nas, ali je bila prilično skupa pa sam odustala do daljnjega...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |