Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pikolina i tete salvete
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

pikolina i tete salvete

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pikolina i tete salvete
    Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 19:15
Veliki pozdrav svima na forumu....zahvalila bih se svima koji su mi svojim korisnim savjetima pomogli i svojim radovima potaknuli da se i sama pokušam  predstaviti svojim radovima...nova sam u ovome i prvi puta sam član foruma...htjela bih vam pokazati svoje dosadašnje radove, ali stvarno ne znam kako postaviti slike...molim vas za pomoć..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 19:30
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 19:34
Dobro došla Pikolina, vidim da si se snašla sa postavljanjem slike...samo naprijed i pokaži nam svojih ruku djela
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 19:36
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 19:41
hvala na dobrodošlici...malo sam istraživala i shvatila sam...

Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 19:58
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 20:01
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 20:08
dobro dosla pikolinasmile169lijepi radovi za pocetak...samo nastavi.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 20:13
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 20:14
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 20:18
hvala sarita...
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 20:41
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 21:03
Lijepi radovi, kad gledam sve ove lijepe radove vuže me želja da i ja pokušam .......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 09:26
zimske boce su fenomenomenalne
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 09:59

WELCOME
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 11:26
hvala svima...milice, u početku sam i ja samo promatrala radove drugih i trebalo mi je neko vrijeme da se odlučim i eto, tako je krenulo...
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 11:43

super s ti ove zimske boce,ni malo ne izgledaju početničkesmile120

Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 12:37
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 15:44
dobro došla

radovi su ti prekrasni, nikako ne izgledaju početnički
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 18:49
hvala bina...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.