Palčicino biljno carstvo |
Odgovori | Stranica 123 23> |
Korisnik | |
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 12:35 |
i ja želim svoju temu...imat će te što šta vidjet
samo za početak da stavim slikicu koju sam uslikala na Braču ... mama kaže da su bobice otrovne |
|
Sponzorirani linkovi | |
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bosiljak....toliko sam listića iskoristila za u hranu...a dosta ih i osušila .. nek se nađe i u zimi
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je mali djelić mog travnjaka i cvjetnjaka .. moram pronać sve moje fotkice .. |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj me grm fascinirao....već sam rekla da sam ga uslikala na Braču
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U travnjaku ... negdje u proljeće
tek posađeni garifulići oštećena juka iza zime radovi u toku iz ptičje perspektive lijevo kiwi, na travnjaku dvije masline i jedna mandarina |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pauk pozira...sakrio se od kiše
i kiša se može uslikat |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijet mandarine .. bila je krcata, a sa ni jednog ploda
al zato masline prerodile a nađe se i kiwi |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je cvjetalo prije nekih par tjedana
a ovo sad cvjeta mamina bogumila |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čuvarkuće...
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam te Palčice!
Sudeći po tvojem raslinju ( masline, mandarine, kivi ), očito si negdje s mora a za to podneblje imaš krasan travnjak .
Tritome su ti isto prekrasne!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
karanfilići olitiga garifulići
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo novog vrta, baš se radujem. Krasne slike.
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti, Baka i Otok hvala
živim u malom selu jako blizu Splita [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je slika stara god i više dana ..
i ova a sparožinu sam donila od mame sa Brača za ovo ne znam kako se zove .. al raste li ga raste a ja ju i šišam klivija .. imam mali izdanak ... yes |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ova mi je murtilica nešto slabušna
a kako se zove ovaj cvjetak..moja mama veli nevice...a cijelu zimu cvate - |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jooooj ne mogu pronać sve fotke od ruža
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sad slikice cvijeća koje se također nalaze u travnjaku al u takozvanim gredicama napravljenim mojim rukama ...
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |