nada113 nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
nada123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 22:47 |
bok evo me opet nakon nekog vremena da ponudim ono jedino što imam i ono što mi je ostalo poslije ove suše koja još uvijek traje
ako netko treeba korijenje čičoke imam ga dosta a tražim razno vrsno vrtno cvijeće šta ko ima moje je se sve posušilo jedino su mi perunike donekle ostale to je sve zasad pozz |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
nado, ja imam veliku bijelu daliju sa višestrukim redovima latica (nisu resaste), i mislim da imam jednu malo manju resastu(čekam da procvjeta još) i nisku žutu jednostavnog cvijeta, te visoku crvenu kanu. Ako se sjetiš i budeš tu, na jesen bih jako volila da razmjenimo svoje dalije (pogotovo kad vidim točno koji je koji gomolj i koliko koje točno imam)
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |