Cvijetomanijakov vrckav vrt |
Odgovori | Stranica 123 12> |
Korisnik | |
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:56 |
Eto u par slika da pokazem svoj vrt ...
Ovu ideju za piramidu sam posudila od jedne clanice ,tako da se nadam da se ne ljuti svasta ima u njoj ,napisat cu u dnevnik radova Tackice sam takodjer od nekog uzela ideju ,malo mozda nisu kao orginalne ali ipak sam jako zadovoljna njima... Eto to je za sada sve ..idem vise o svom bilju napisati u dnevnik radova pa svratite |
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni detaljići......znači zapravo, ti si vrckava cvijetomanijakica? Vrteka možeš uslikati tak da vidimo njegovu širinu.
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je Tija ...obozavam cvijeca usput i vrckava sam Poslikat cu vrt i postaviti slike samo da malo ga uredim prije photosasiona hehe jer trenutno mi je prejako sunce skepavam
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam zapazila posebne detalje... čekamo dalje, prve slike obećavaju....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt odgovara nazivu - vrckav je
|
|
ovcica
Mladi grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Male tačkice su zakon Jedva čekam druge sličice!!!
|
|
Život je more...
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja čekam
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan i sladak vrt sa zanimljivim detaljima
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veoma mi je zanimljivo ovo rješenje sa daskama koje su zapravo kalići...super ideja...možda uspijem nagovoriti muža da i meni tako nešto napravi....
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi ti to zovemo Zagorski kamenjar (posto nema kamenja ) ideju sam posudila od jedne clanice ,doista jednostavno za napravit :-)
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
razigran, zanimljiv, baš pravi vrckav vrt...predivan zagorski kamenjar, svaka čast, jako mi se sviđa, lijepi biljke, divni irisi...to je to, za sada, naravno, želim ti srdačnu dobrodošlicu.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo će biti jedan posebno interesantan vrt za pohodit, vidim imaš puno odličnih ideja
cvjetomanijak dobrodošla |
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za dobrodoslicu i slatke prve slikice ;)
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alaaaaaaaaaaaaaa..prekrsno bolan ...al mala kolica su božanstvena
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na dobrodoslici ,i na pohvalama naravno
Do nedavno moj je vrt izgledao tako ali danas nakon ove tuce i pljuska ,sve je tako polegnuto tuzno ...kao da sam osjecala da ce bit nevrijeme pa sam na vrijeme povezala cvijece i paradajze u vrtu... Eto par slikica kako je to izgledalo danas kod mene... Magla svuda svuda oko nas... Moje tuzne potucene sulfinije... Petunije koje sam sama sijala ,konacno su krenule rasti i sada ponovo samo leze A ovo je gospodin koji se spremao na veceru ali to se nebu dogodilo Moj prvi i najljepsi neven hehehe ... [URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/slike_od_clanova/cvijece/27520.aspx] Eto ,sami procijenite kolika je steta. Nadam se uskoro ljepsem vremenu. |
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš lijepo, svega imaš
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno! Onaj plavi cvijetak, koji cvate cijelo ljeto je različak, a ako nije, neka me netko ispravi...Jako mi se svidjela ona piramida...i naravno, fotke su ti jako lijepe!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Odgovori | Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |