Jokrajnik- moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
jokrajnik
Nedavno posijan Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 08:08 |
Evo,
dakle, kako sam već rekao dolazim iz jednog mjesta u Zagorju, moje dvorište se sastoji od jednog travnjaka, sa malim kamenjarem, jednog relativo velikog povrtnjaka i na jednom dijelu će se uskoro pojaviti terasa.. evo, to je to za početak, slike su u nastavku..:) |
|
Sponzorirani linkovi | |
jokrajnik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jokrajnik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, već vidim da je ovo vrt sa puno prostora a samim tim i puno potencijala.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo pa muško. Ne mislim na tebe nego na tvoj kamenjar... ja sam inače zavidna svima koji ga imaju... a tvoj je....
Inače već vidim da ćemo se nagledati lijepih cveteka kod tebe... dobrodošao u cvjetno društvo.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim ti dobrodošlicu. Slikaj božure kad procvjetaju.
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao Jo i puno uživajući imaš krasan grunt i volje. Treba ti još samo steći iskustva. Nije dobro biljke saditi bez ikakvog reda i logike, kao što svi radimo kao početnici. Prvo moram utvrditi hoće li te dobronamjerna kritika uvrijediti , pa vadi oni "pisanu travu" iz kamenjara, prerast će ti sve alpine i nećeš je se moći riješiti osim da vadiš kamen po kamen i sve preštihaš i presložiš. Posadi je uz neki zid ili grm crvenog lišća i svako malo pobacaj bar pola na kompost.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potencijala ima svakako, ali i ma tu i već razbujalih ukorijenjenih biljaka, perunike, zimzelen, bižur, jako lijepo
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji čudan nick i lijepi vrt.Jedna primjedba:osobno ne volim automobilske gume u vrtu.Čak niti kad su pofarbane.Mislim da im je mjesto u reciklaži.
Dobrodošao!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se, Kiki-ko. Nisam htjela navaliti sa savjetima. Vinka bi bila ljepša bez tog dodatka. Izvrstan je pokrivač tla za sjenovita mjesta, lijepa po zimi jer je vazdazelana, zanimljiva u cvijetu ako je prebujna, podnosi rez.
|
|
jokrajnik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na dobrodošlici..
Svaki savjet, primjedba ili bilo kaj sličnoga je uvijek dobrodošlo, jer mislim da trebam još puuuno uučiti, pa zato samo navalite:) Baka Bea, kaj se tiče one trave, budem ju premjestio, ali trebao bi smjestiti u taj dio kamenjara neku višlju biljku, a ne znam koju.. kaj se tiče guma, ja bi ju rado maknuo, ali kokoši imaju ponekad pristup u taj dio dvorišta, pa je prošlu godinu to završilo tako kaj je zimzellen nestao:) |
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, obilje cvijeća, kamenja i širine!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijete samo hrabro i slušati pametne tete s foruma i vrtek bude super.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jokrajnik dobrodošao, drago mi je da si nam odlučio pokazati svoj vrt i dvorište ovaj savjet za pisanu travu je jako dobar, meni niče na istom mjestu koliko god ju čupala može ju zamjeniti neka manje agresivna travica
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan vrt sa puno potencijala, a za promjenu, o njemu se brine muškarac!!Da je barem više takvih!!
Oduševila me tvoja tamnoplava perunika, baš je upečatljivo lijepa!!! Srdačnu dobrodošlicu ti želim, i ugodno druženje sa nama!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, osvanuo tvoj vrt na CIF-u.
Lijepo je da su tvoji pvi pokušaji i promašaji dani na uvid posebno spretnim vrtlarima na forumu. Kad se malo ohrabriš, biti će tu i biljaka i savjeta. Slažem se s Kiki-ko i Bakom Beom, Bilo bi bolje da žicu oko kamenjara i gumu za čuvanje vinica upotrebiš za ograđivanje koka. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao Jokrajnik i dugo se družio s nama.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao u društvo cvijećoljubaca, Vidim da imaš puno mjesta u vrtu,
,i da voliš kamenjare,za to ti treba strpljenja i ljubavi,
posadi si hoste,to su ti lijepi ukrasi u okolini.
Mislim na tebe.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao u cvjetno društvo. I ja sam početnica sa svojim cvjetnim gredicama, a ti imaš tako puno prostora i volje, a to je najvažnije. Bit će lijepo pratiti i promatrati tvoj vrt u nastajanju .. ..
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |