Moj mali cvjetnjak |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
IVA61
Već proklijao Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:30 |
Nagledala sam se prekrasnih vrtova ovdje. Svaki je na svoj način lijep i poseban, kao što je i njegov vlasnik. Zato sam odlučila pokazati vam i moj mali vrt, zapravo okućnicu koja se sastoji od dva kamenjara i ponešto trajnica i ljetnica i par stabalca. Veselim se podijeliti svoju radost u održavanju i ljepoti cvijeća s vama. Zato do gledanja i komentiranja pozdravlja vas IVA61!!!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu sam gliciniju sama formirala u ovakav oblik kad smo mijenjali ogradu i porezali staru. Ostao je samo korijen iz kojeg su izašle mladice, koje sam plela uz potporanj do željene visine. Već desetak godina ju 2 puta tjedno uređujem da bi bila ovog oblika, zbog njezinog bujnog rasta. Nije mi teško jer je uspjeh očit!
|
|
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iva dobro dosla! Predivan cvijetnjak imas, divota za oci! :)
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti lijepa, Maso, na dobrodošlici! Evo još par sličica!
|
|
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
IVA61
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla!
imaš prekrasan vrt i cvijeće u njemu! veselim se novim slikama nepoznati cvijet ti je sasa! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne mogu vjerovati...Ovo je nešto neopisivo krasno, ali ova aloa vera
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I od mene dobrodošlica,imaš prekrasno cvijeće,izgleda da smo dobili još jednog cvjetoljupca sa kojim ćemo zaista uživat u prekrasnom vrtu,a glicinija je
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla k nama,imaš jako lijepi i uredan vrt,drago mi je da si ga i nama pokazala da i mi možemo uživati
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki pozdrav tebi, uređenom vrtu i malom ljubimcu kod ograde i od mene!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Calla
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veoma,veoma,veoma uredno i prelijepo.odavno nisam nesto ljepse vidjela. s nestrpljenjem ocekujem nove slikice
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla, vrt i cvijeće u njemu je prekrasno, ukusno složeno, aranžirano do detalja, par puta sam vrtila slike i uživala u svemu. Mali kamenjar je, što reći, melem za oči i dušu. Glicinia ti uzvraća na tvom dugotrajnom trudu ili bolje reći ljubavi koju joj pružaš. Bilo mi je pravo zadovoljstvo pogledati tvoj vrt
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |