pomoc oko cetinara |
Odgovori |
Korisnik | |
zimzeleni
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2011 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 03:36 |
molim vas da mi date neki savet oko moje tuje i bora(beli bor)poceli su da rastu ali hocu da ih oblikujem ,da NE idu u visinu od 10 metara nego da ostanu na 2-3 metara ako je moguce i lepo da izgledaju na oko ,tuja je vec 2 metra pa kako da je zaustavim da ne ide u visini nego u sirini a bor mi je mladi ali ako moze i neki savet za bora kad pocne da raste kako da ga oblikujem da bude sto gustiji i manji,jedan mi je reko da mogu da odrezem vrh na 5,10 cm i tako bi se vise sirile a manje ici u visinu, ali ipak hocu i od vas da potrazim savet kako ne bi napravijo stetu ,pozdrav svima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i tebi!
Probaj ovdje potražiti odgovore na svoja pitanja - tu imaš mnoge savjete o onom što te zanima Četinjače i zimzelene vrste
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
zimzeleni
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2011 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve sam prolistao i nemogu da nadzem a i ono sto sam nesto nasao je kracenje krosni ,ne mogu da nadzem kako da se zaustavi da ne ide puno u visini
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |