Moj teritorij... |
Odgovori | Stranica 123 23> |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 14:31 |
gdje mogu sve što hoću i gdje je sve po mom...nakon duže šetnje vašim vrtovima malo zavirite i u moj vrt...nije sezona ali par sličica od prošle godine...
Uploaded with ImageShack.us |
|
Sponzorirani linkovi | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao, sve ti je lijepo.
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us toliko za sada. |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno !
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je jako lijepo. Nadam se da ćeš se redovno javljati sa novim slikama.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjajne su ti biljke, jako lijepo! Lavanda ti je prekrasna, a i tulipani...ma sve je odlično, nadam se da će i ove godine biti sve tako bujno, ako ne i više???
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih te pozvala da tako"hoćeš i možeš" i mom vrtu!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselim se svakom novom vrtu,samo ti stavljaj slike a mi ćemo se diviti,ovo što si pokazala je prekrasno.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista krasno,dobro nam došao,hoćemo još slikica
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Vam svima na lijepim rječima.Slikica ce svakako biti.Baka odoh u vaš vrt ostavit traga mada sam ga već obišla .
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slike! |
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O vidim ja da ćemo mi biti počašćeni još jednim prelijepim vrtom,zaista krasno cvijeće
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,Sarajka!
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep ti je teritorij !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39 imaš potpis PREKRASAN "pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"AJME TAKO LIJEPO
Hvala za Vrt mi je pod snijegom malo poslikam kad okopni... |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drugu slikicu sam udahnula punim plućima!
Jop mi sve miriše! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Yoyo1
Pustio korijenje Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je
|
|
Odgovori | Stranica 123 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |