moje pocetke |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 11:40 |
Posto sam bas pocetnik, eto malo moih radova, idem u radionicu SKARE u Osjeku, i puno sam zahvalna Jasminki za njen rad i super druzenje
[IMG">http://i037.radikal.ru/1101/27/36d231e27935.jpg" /> |
|
Sponzorirani linkovi | |
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla !!!! predobri radovi, jedva čekam iduće slike....
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blago tebi kad imaš Jadranku, kako si pravila onaj lijepi tanjur, predivan je
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1 kupila u INTERSPARU SALVETE 12 kn 6 komada, ali predivni su 2 kupila u ISKY tanjur,plasticni vec obojen u zlatnu,ima i srebrene boje 3 isekla sam motiv, 4 pre nego sto ga nanela na tanjur, poprskala sam ga vodom, da nebude krhk, a i pri lepljenju zna salveta da se rasteze, i to je teze naneti nego, kada prvo poprskas, pa pnda suh,,nanosila prevo samo sa vodom!tek posle presla njega lepkom! 5 samo sam dodala gliterse, i prelakirala....nisam imala konture u tom trenu, pa nisam nju stavila,tanjur gotov |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala uskoro ce jos ponesto novo, imam puno zelja ali malo vremena, imam bebaca od 1 godinu,uz to ogromnu odgaivacnicu pasa sto znaci posla preko glave, pa mi 24 sata malo,ali nađem i za ovo ponekada vremena, uz izradu zlatoveza,heklanja, strikanja, sivenja,veza |
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro dosla Tatjana medju tete salvete....divim ti se da svasta stignes pored toliko obaveza..svaka cast...radovi su ti krasni samo nastavi.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
jelika
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo....pa kad to sve stigneš?
|
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar učitelj = odličan učenik!!!
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke hvala na lepim recima i dobrodoslici ,uh kada stignem...kada nesto volis onda uhvatis neku rupu u vremenu volela bih vesi slobodnog vremena,nazalost ga nemam ali....trudimse
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veceras sm imala jedan brzinski zadatak, nisam bas odusevljena ali...jedan poklon za moju prijateljicu u inostranstvu, htela sam drugacije ali...ima svasta ponekada, i ono sto na prvi pogled se i nesviđa-
ovo poklopac od kutiice,htela sam da izgleda starinski ali...inace jos nije lakirana i u fazi susenja, ali ujutro ide.. moracu da se ucim na svoim greskama nema mi drugo, inace tesko mi je konture i senjke da pohvatam.. |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poklopac vrlo zgodan,kutijica malo manje,malo je teže s decoupageom na tamnim podlogama , ja ga se ni ne prihvaćam a imam stažaaaa...
Okvirić potpuno uspio ma šta da si htjela! |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh kutiica nije bas po mom ukusu..inace imala zadatak za 5 minuta da sredim poklom, uradim ustvari.....bas sam zurila,imala jedan zamisao ispalo drugacije, nemam jos uvek puno boja, i juansiranje mi malo problem..inace prvo sam kutiicu presla belom bojom, nalepila salvetu, a onda tonirala,,ali i salveta nije ispala lepo, odlicno sam nalepila, ali..ni je boja onako intenzivno jaka,neznam zasto...inace za poklopac sam koristila printan papir,na kome onakva slicica
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi radovi, dobrodosla medju tete salvete
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljana 59 hvala, nadam se da cu stici i vas malo da naucim od svakog po malo, i da uzivam u vasim adovima
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav
i ja sam nova.... i pomalo učim vidim da smo u blizini.. reci ima li gdje u osijeku za kupiti drvene škrinjice i katronske kutijice kao ova tvoja |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok, ja ti zivim pored Valpova,u jednom selu Marjancaci inace idem na tecaj u Osjek kod Jasminke,nabavljam u ARy,ili gde god sta nađem |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla i ako kažeš da si početnik,uvijek ima boljih i lošijih radova, ali radeći češ napredovati i biti sve bolja i među pokazanim radovima ima boljih i manje dobrih, ovo nemoj shvatiti kao kritiku, nego te želim podržati da radiš , jer češ radom i napredovati
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, ja kritiku smatram samo u najboljim namerama naravno da cu da ucim, da pokusavam i vas da stignem za to treba kritike ,moj problem sta volim svasta, i sve tehnike zelim da osvoim, i to kod menen sve mora biti odmah i brzo |
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |