sandevilla |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
mandevilla ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:20 |
Molim pomoć Un ijela sam u sobu sandeville. Svi, ali svi su se listovi osušili i otpali. Ostale su duge suhe grane. Što sad? Da li da ih prikratim? nastavim sa zalijevanjem? bacim ? što da radim? To se je lani dogodilo mojoj prijateljici. Nakon što su otpali svi listovi, krenuli su neki izboji u toku zime, ali i oni su pocrnjeli i na kraju se osušili . Sve je završilo u smeću. Znade li itko kako sandeville i mandeville prezimljuju ovdje u Zagrebu? Unaprijed zahvaljujem. Svaki savjet je dobrodošao. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ništa nije strašno, pogledaj si ovdje smo raspravljale o tome pa možda nađeš nešto korisno.
![]() Tvoja prijateljica je vjerojatno pretjerala u zaljevanju. http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=399&PN=9 |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mandevilla ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
Hvala puno. Odmah mi je lakše. Nadam se da će sve moje sandevilel (5) i jedna mandevilla uspješno prezimiti kod mene i opet me ljeti razveseliti cvatnjom. A ti srcko - pravi si cvjetni guru. Pozdrav svima |
|
![]() |
|
Oprosti, prekrstila sam te smrcko.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa nije ni Srcko loše
![]() ![]() Nisam ja guru, učimo i pomažemo si zajedno ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |